Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 19:44 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

kotx2 pisze:młodszy ma wieksze szanse niz dorosły :roll:

Tak, ale problem polega na tym, że to mega-dzik :( Socjalizacja może trwać miesiącami,a tam kolejne koty czekają na wyłapanie i sterylki :( Nie można teraz zablokować domu, kiedy stado przed zimą jest niewycięte.... :(

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Pon paź 17, 2011 19:46 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Gosia B pisze:
kotx2 pisze:młodszy ma wieksze szanse niz dorosły :roll:

Tak, ale problem polega na tym, że to mega-dzik :( Socjalizacja może trwać miesiącami,a tam kolejne koty czekają na wyłapanie i sterylki :( Nie można teraz zablokować domu, kiedy stado przed zimą jest niewycięte.... :(

a no to rzeczywiscie :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon paź 17, 2011 20:23 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Narazie siedzi skulony w transporterku i czasem miauknie.Neska go bacznie obserwuje i zagaduje do niego :ryk: Czas pokaze jaki jest na prawde.
Neska za TM :-( Zuzia za TM :-( [*][*]
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

grzes78b

Od: Sob paź 31, 2009 18:39

Post » Wto paź 18, 2011 19:28 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Kolejny wielki krok w socjalizacji. Powolutku, powolutko Chlopaki - Kociaki podchodza i miziaja sie o czlowieka:) i mrucza oblednie!!!
Milusio tak w chlodny jesienny wieczor.

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Śro paź 19, 2011 6:28 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Oj milusio. :D Chlopaki czekaja na domy!W gore. :ok:
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

grzes78b

Post » Czw paź 20, 2011 7:46 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Panowie - Bazyl i Czomber czekają na swoich Człowieków:) Zapraszają "w gosci" na blizsze poznanie!!!

Ozanna1405

Post » Czw paź 20, 2011 21:27 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

A Oni wciąż szukają Domków!!!

Ozanna1405

Post » Czw paź 20, 2011 21:36 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Zapraszam na tablica.pl

Wysprzedaję swoją szafę. Cały "utarg" zostanie przeznaczony na Moje Kocie Tomczasy!!!

Wszystkie ubrania są w swietnym stanie. Dla zainteresowanych dokladnie zmierze ubrania. A co do spodni...nosilam je JA - czyli wszystkie są na 160cm wzrostu.
Chętnie wymienię ciuchy na jedzenie dla kotów :)))

1) http://tablica.pl/oferta/jeansy-firmy-h ... DpLCT.html
2) http://tablica.pl/oferta/jeansy-z-hafte ... DpLBn.html
3) http://tablica.pl/oferta/biale-jeansy-r-40-IDpLyh.html
4) http://tablica.pl/oferta/czerwone-szort ... DpLvL.html
5) http://tablica.pl/oferta/bluza-rozpinan ... DpLud.html
6) http://tablica.pl/oferta/jeansowa-spodnica-IDpLrh.html
7) http://tablica.pl/oferta/cieply-golf-na ... DpLj7.html
8) http://tablica.pl/oferta/bluzka-reserve ... DpLoZ.html

Serdecznie pozdrawiam

Ozanna1405

Post » Nie paź 23, 2011 17:07 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

:ok: :ok: :ok: W górę chłopoaków :D
Obrazek

grzes78b

Post » Pon paź 24, 2011 20:09 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

:ok: góra :D
Obrazek

grzes78b

Post » Wto paź 25, 2011 8:42 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Socjalizacja zakonczona. Kociaki gotowe w 100% do adopcji. Na pewno nowy domek spowoduje pewna niesmialosc, ale mysle, ze kilka jesiennych wieczorow na kolanach i beda najlepszymi towarzyszami zycia.

Przede wszystkim juz sami podchodza w poszukiwaniu tulkow i glaskow. Mrucza jak najeci. Sama rozkosz!!!

Panowie zapraszaja "w gosci" w celu blizszego poznania!!!

Ozanna1405

Post » Wto paź 25, 2011 15:50 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

No to kochajace domki-prosimy zglaszac sie!!! :ok:
Obrazek

grzes78b

Post » Wto paź 25, 2011 20:23 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Hej ja jestem chętna na jednego kociaka , skontaktowałam się już z Ozanna1405,
myślę że wszystko pojdzie ok i jeden kotek znajdzie u mnie dom:) .Pozdrawiam
Aha zapomniałam dodać ,myślę ze to nie problem jestem z Jastrzebia Zdroju :cry: dojechać mogę do Żor

marta862

Od: Nie paź 23, 2011 18:24

Post » Wto paź 25, 2011 21:32 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Super wiadomosc na zakończenie dnia. :D
Marto a nie myslalas o adopcji dwoch?Ja wiem ze to moze strasznie brzmi ale dwa czy jeden nie zrobi Ci wielkiej roznicy(moze tylko przy szczepieniach raz w roku).A chlopaki mieli by swoje towarzystwo i nie tesknili by w pojedynke za Toba :wink: Przemysl to sobie na spokojnie.No chyba ze juz masz kotka w domu to tematu nie ma.Pozdrawiam serdecznie i dziekuje Ci za to ze zechcialas jednego z nich.Ich los bardzo mi lezy na sercu bo dbalem o nich jak byli mali i to ja przyczynilem sie do tego ze stracili wolnosc-ale zrobilem to by znalezli kochajace domy
Obrazek

grzes78b

Post » Wto paź 25, 2011 21:35 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

grzes78b pisze:Super wiadomosc na zakończenie dnia. :D
Marto a nie myslalas o adopcji dwoch?Ja wiem ze to moze strasznie brzmi ale dwa czy jeden nie zrobi Ci wielkiej roznicy(moze tylko przy szczepieniach raz w roku).A chlopaki mieli by swoje towarzystwo i nie tesknili by w pojedynke za Toba :wink: Przemysl to sobie na spokojnie.No chyba ze juz masz kotka w domu to tematu nie ma.Pozdrawiam serdecznie i dziekuje Ci za to ze zechcialas jednego z nich.Ich los bardzo mi lezy na sercu bo dbalem o nich jak byli mali i to ja przyczynilem sie do tego ze stracili wolnosc-ale zrobilem to by znalezli kochajace domy

zgadzam się :ok: ,Marto zresztą jak znam zycie to za jakiś czas będziesz chciała się dokocić :mrgreen: pomyśl o dwupaku :ok: :D koty nie bedą sie nudzic ,niszczyć,zajmą się sobą :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia][następna]