Zagubiony Kotek "Marcelek" Białystok

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 22, 2011 20:48 Zagubiony Kotek "Marcelek" Białystok

Pomóżcie w szukaniu może coś wiecie o takim kotku/
Ostatnio edytowano Nie lis 13, 2011 10:33 przez dominika01, łącznie edytowano 1 raz

dominika01

Od: Sob paź 22, 2011 20:14

Post » Sob paź 22, 2011 21:01 Re: Zagubiony Kotek "Marcelek"2

Dominiko, zamiast tworzyć milion wątków, kliknij "Odpowiedz" i pisz nowy post. Potrzebne będą zdjęcia na pewno a w temacie umieść miasto gdzie kot zaginął i datę zaginięcia. No i dobrze byłoby dać znać na wątku hodowców - może ktoś z nich był tam i coś zauważył.
:ok: :ok: :ok: w poszukiwaniu Marcelka :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob paź 22, 2011 21:51 Re: Zagubiony Kotek "Marcelek"2

nie wiem jak tą stronę się prowadzi kotek zaginę w białymstoku 09/10/11r kontaktowałam się z kilkoma osobami już i nic 1 z wystawców hodowli kotów mi polecił tę stronkę nie mam pojęcia jak wstawić zdjęcia kotka i gdzie dziękuje z pomoc Dominika

dominika01

Od: Sob paź 22, 2011 20:14

Post » Nie paź 23, 2011 16:04 Re: Zagubiony Kotek "Marcelek"2

Dominiko, żeby zmienić tytuł wątku wchodzisz w swój pierwszy post i klikasz "Zmień" - wtedy wpisujesz co chcesz do tytułu czyli np. " Białystok- Marcelek zaginął 09/10/11" a potem również w pierwszym poście przeklej informacje z tamtego, zagubionego wątku lub wpisz je od nowa.
Co do zdjęć - zgrywasz je z kompa na fotosik, imageshack etc. Potem klikasz Img nad postem i wklejasz link, który pojawi się u ciebie w fotosiku, imageshacku czy czego tam użyjesz. Dla pewności, czy wszystko wyszło jak chciałaś przed wysłaniem posta klikasz "podgląd" i jak jest ok to wyślij. Tylko nie mogą to być zbyt duże zdjęcia (w sensie formatu) bo strona się będzie rozjeżdżać i moderator zamieni na link.
Powodzenia :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon paź 24, 2011 7:39 Re: Zagubiony Kotek "Marcelek"2

Dobrze by też było gdybyś codziennie napisała kilka słów nt. tego czy coś się zmieniło, czy były jakieś nowe informacje - dzięki temu nie będziemy podpowiadać Ci czegoś, co już zrobiłaś, a jednocześnie wątek nie zginie gdzieś w czeluściach forum :wink:

Alienor