Myszolandia pisze:juana pisze:
ukochana piłeczka (mocno już sfatygowana...)
o mammamija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:juana pisze:
o mammamija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Rysiu, niech Ci zasadzą specjalną trawkę i nie marudzą
Fasolka
juana pisze:Dzisiaj
drapaczka
wyględnik
zwierzak08 pisze:Cześć Rysiek,
Asia podczytuje Wasz wątek od samego początku. No i z racji tego, że mi się podobasz, to Cię odwiedzamy. Wiem, że wracasz do Polski i całe szczęście. Zobaczysz jak tu jest fajnie (jedzenie dobre, takie słoiczki z żarciem dla maluchów też są). Będę Ciebie teraz nachodziła, a Ty jak już się rozlokujesz w Polsce, to zapraszamy też do nas. Teraz życzymy Wam szczęśliwej podróży i trzymamy kciuki, się podróżą nie stresuj![]()
Kita
zwierzak08 pisze:zwierzak08 pisze:Cześć Rysiek,
Asia podczytuje Wasz wątek od samego początku. No i z racji tego, że mi się podobasz, to Cię odwiedzamy. Wiem, że wracasz do Polski i całe szczęście. Zobaczysz jak tu jest fajnie (jedzenie dobre, takie słoiczki z żarciem dla maluchów też są). Będę Ciebie teraz nachodziła, a Ty jak już się rozlokujesz w Polsce, to zapraszamy też do nas. Teraz życzymy Wam szczęśliwej podróży i trzymamy kciuki, się podróżą nie stresuj![]()
Kita
Cześć Rysiu,
pisałam do Ciebie jak się pakowaliście do Polski, ale pewnie już nie zauważyliście mnie w tym całym natłoku wrażeń i emocji związanych z podróżą do kraju, no dobra wybaczam![]()
![]()
Ale teraz znowu Cię nawiedzam![]()
Kita
bozena640 pisze:W Rysiu ciężko się nie zakochać
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 139 gości