Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Ja też miałam wczoraj wielką przyjemność poznania osobiście Justynki i wygłaskania mruczków Tak mrusie przyjmują gości, a goście rozpływają się z zachwytu
Phantasmagori wielkie dzieki za tak cudne fotki A muszę sie wam pochwalić ze Phantasmagori wraz ze swym TŻ była u tyskich mruczków i wymiziali i miziali i miziali no i obfocili mrusie , ale herbatke to już było ciężko wypić przy futrzakach No i Emi dostała wilka torbe poscieli , prześcieradeł a mrusie tuńczyki
A dzis do DS pojechała Małgosia , zamieszkała na os Balbina w Tychach Bardzo dziękuje Itace za allegro , bo to na nim została wypatrzona
Ozzo miał wczoraj krryyzys , ale dzis juz jest lepiej :):)
A u Emi pomału biegunka sie stabilizuje , dostaje Nifuroxazyd i karme lecznicza i tricac
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Mam juz dostep do swiatecznego katalogu Oriflame. Jesli ktos bylby zainteresowany kosmetykami- tu mozna pobrac katalog. http://dane.okay.pl/iulotka/pdf/oriflame16do271111.pdf Dla osob, ktore udzielaja sie na watkach mrusiow mam propozycje nie do odrzucenia: Za zamowienia od was wezme tylko polowe swojej prowizji , dokladnie 11,5%, druga polowe przeznacze na mrusie Ostatnio taka akcje zrobilam dla Kociej Przystani z Sosnowca, z tym ze przeznaczylam na to cala swoja prowizje. Wowczas z zamowien chyba od 2 osob uzbieralo sie ok.30 zl prowizji. Jako ze na swieta i mnie sie pare groszy przyda, odstepuje mrusiom polowe swej prowizji, ale wylacznie dla osob ktore udzielaja sie na watkach mrusiow. Tak samo bedzie z kazdym kolejnym swiatecznym katalogiem, oraz noworocznym-jako ze po nowym roku jest mnostwo wyprzedazy. Fanom kremu uniwersalnego zwanego "miodzikiem" polecam kolejna limitowana edycje tego kremu-tym razem... CZEKOLADOWY