ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 22, 2011 20:56 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

Myszolandia pisze:Haniu :1luvu: jak ja kocham Twoje fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
nie wiadomo którą zacytowac,więc wezmę te co mi "utkwiły"

Juleczka z serduszkiem i paszacza lwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pancus :1luvu: :1luvu: :1luvu: łoj :oops: :oops: :oops: :oops:

Liluniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: lejesz mi miód na serce jak czytam,że jest z Tobą bardzo dobrze

Oliwcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nasza Piękna Pani Redaktor Naczelna "świata wg kota" :1luvu:

WITAMY

Obrazek

A my kochamy prześliczną, słodką Mysię :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Oliwka w imieniu wszystkich kotków

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob paź 22, 2011 21:00 Re: Świat według kota - coraz weselej :)))

kalair pisze:Juleczko :lol: :lol: :1luvu: :1luvu:
Tak! :D

Ciociu, ja też jestem Kretka, tak? I Kretki są śliczne, prawda?

Juleczka zaciekawiona

vega013

Post » Sob paź 22, 2011 21:03 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

Łoj :oops: :oops: :oops:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 22, 2011 21:15 Re: Świat według kota - coraz weselej :)))

Wedelek nie przestaje mnie zadziwiać. Dziś postanowiliśmy obciąć kotkom pazurki. Wszystkie zachowywały się normalnie, natomiast Wedelek, w chwili, kiedy wstałam po obcinaczkę, błyskawicznie prysnął pod łóżko. Inne koty w ogóle nie zareagowały. Przy czym Czekoladowe z reguły na jakikolwiek mój ruch zachowuje się dokładnie odwrotnie - przybiega i domaga się, żeby wziąć na ręce. Obcięliśmy pazurki wszystkim kociastym, z wyjątkiem Wedelka, który nie dał się wywabić spod łóżka ani ulubioną zabawką, ani nawet kawałkiem szynki. Wyszedł sam po 2 godzinach. Odczekaliśmy jeszcze godzinkę i skróciliśmy łobuzowi pazurki. Po "zabiegu" dostał kawałeczek szynki (tak jak wszystkie inne koty - to jedyna sytuacja, w której dostają odrobinę wędliny) i już nie uciekał. Oczywiście musiałam zrekompensować Wedelkowi doznaną przykrość, czyli jeszcze ponosić, poprzytulać i wygłaskać. Szyneczka to było stanowczo za mało na pocieszenie tak skrzywdzonego kotka.

vega013

Post » Nie paź 23, 2011 0:55 Re: Świat według kota - coraz weselej :)))

Obserwuję Juleczkę i zastanawiam się, kiedy wreszcie poczuje zmęczenie. Chyba daleko jej do tego... Biega, skacze, wspina się po drapaku i kociej ściance. Lubię patrzeć na takie ataki kociej głupawki :lol:

vega013

Post » Nie paź 23, 2011 8:43 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

Witam śliczne koteczki - 7 naliczyłam 8O wszystkie to "stali" mieszkańcy czy jakieś tymczasiki :?: Ta Oliwka z Rudymi łapkami jest super, reszta oczywiście tez ale ona wygląda jakby pożyczyła łapki od Garfielda mojego np. :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie paź 23, 2011 10:22 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

Karolek(ona) pisze:Witam śliczne koteczki - 7 naliczyłam 8O wszystkie to "stali" mieszkańcy czy jakieś tymczasiki :?: Ta Oliwka z Rudymi łapkami jest super, reszta oczywiście tez ale ona wygląda jakby pożyczyła łapki od Garfielda mojego np. :P

Witaj Karolku :1luvu: Jak miło, że jesteś z nami :lol:

Cała siódemka to nasi rezydenci. Julka przez godzinę (od momentu zdjęcia z drzewa) była tymczasem, ale przekonała nas, że musi z nami zostać.

vega013

Post » Nie paź 23, 2011 11:25 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

vega013 pisze:
Karolek(ona) pisze:Witam śliczne koteczki - 7 naliczyłam 8O wszystkie to "stali" mieszkańcy czy jakieś tymczasiki :?: Ta Oliwka z Rudymi łapkami jest super, reszta oczywiście tez ale ona wygląda jakby pożyczyła łapki od Garfielda mojego np. :P

Cała siódemka to nasi rezydenci. Julka przez godzinę (od momentu zdjęcia z drzewa) była tymczasem, ale przekonała nas, że musi z nami zostać.

a na dużym metrażu, że tak zapytam bo mi ktos ostatnio wyliczył na forum, że powinnam mieć 5 kotów :? brrrrrrr
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Nie paź 23, 2011 11:35 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

Karolek(ona) pisze:
vega013 pisze:

a na dużym metrażu, że tak zapytam bo mi ktos ostatnio wyliczył na forum, że powinnam mieć 5 kotów :? brrrrrrr

Na 75 metrach kwadratowych.

vega013

Post » Nie paź 23, 2011 11:37 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

Przycupne w kąciku i w wolnej chwili doczytam,bo w ciągłym niedoczasie jestem :oops:
Buziaki dla Ciebie Haneczko i kociarstwa! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 23, 2011 11:52 Re: Świat według kota - coraz weselej :)))

vega013 pisze:
kalair pisze:Juleczko :lol: :lol: :1luvu: :1luvu:
Tak! :D

Ciociu, ja też jestem Kretka, tak? I Kretki są śliczne, prawda?

Juleczka zaciekawiona

Tak Kochanie, jestes Kretka, najpiekniejsza na swiecie! I Oliwusia tez! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie paź 23, 2011 12:09 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

vega013 pisze:
Karolek(ona) pisze:
vega013 pisze:

Na 75 metrach kwadratowych.

to ja mam połowe nawet nie więc wg obliczeń pewniej osoby bez kupra to spokojnie możesz mieć 10 w porywach do 11tu :P

Karolek(ona)

Post » Nie paź 23, 2011 12:28 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

8O 8O :twisted: :twisted: KAROLA! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie paź 23, 2011 13:03 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

kalair pisze:8O 8O :twisted: :twisted: KAROLA! :mrgreen:

słucham Cię :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Nie paź 23, 2011 13:08 Re: Świat według kota - ZAPRASZAMY na FOTKI s.38

kropkaXL pisze:Przycupne w kąciku i w wolnej chwili doczytam,bo w ciągłym niedoczasie jestem :oops:
Buziaki dla Ciebie Haneczko i kociarstwa! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przycupnij Kropeczko, a my otulimy Cię cieplutką kołderką, żeby Ci było ciepło w kąciku :1luvu:

Uwaga! Lili jest podkołderkowa :lol:

vega013

[poprzednia][następna]