RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 22, 2011 19:19 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

A ja Wam dziewczynki powiem, że mój antywirus zablokował mi dojście do tej strony... więc chyba nie chcę wiedzieć co tam jest i co ta strona za sobą rozsiewa w komputerach...

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Sob paź 22, 2011 19:22 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Pięknie.. Ja weszłam bez problemu i ciekawe czy mam teraz jakąś niespodziankę na kompie
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Sob paź 22, 2011 19:24 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Liliana proponuję skaner ESET NOD 32 online. Przeskanuje i usunie szkodniki z komputera.

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Sob paź 22, 2011 19:30 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Dzięki :wink:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Sob paź 22, 2011 19:31 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Lilianna J-wie pisze:Pięknie.. Ja weszłam bez problemu i ciekawe czy mam teraz jakąś niespodziankę na kompie

ja też weszłam bez problemów ...na fb. i jak wklejałam tutaj i w e-mailu do straży dla zwierząt .... czy to znaczy że strona ma wirusa ?

ziunka

Od: Nie lis 14, 2010 9:30

Post » Sob paź 22, 2011 19:36 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Mój antywirus nic nie wyłapał.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob paź 22, 2011 19:38 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

skaskaNH pisze:Mój antywirus nic nie wyłapał.

uffff !!! bo bym miała czkawkę że podsyłam wirusy :oops: a i swojego kompa nie potrafiłabym oczyścić :(

ziunka

Post » Nie paź 23, 2011 15:07 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Żałuję że wlazłam na tę stronę... :(
Fiesta

Post » Nie paź 23, 2011 16:45 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Z facebooka:
"To jest zagmatwana sprawa i znana w Baszkirii, Ufa. O wydarzeniu poinformował dziennikarzy czytelnik «Молодежки», z początku zdecydowali się nie ujawniać, nie wiedząc, czy to wiarygodne info. Sprawa nadaje się do sąd, jednak nie wydano wyroku w tej sprawie. Zszokowani forumowicze wielu portali zdecydowali się ujawnić jej dane i adres, mimo, że był to swoisty lincz. Z tekstu wynika, że Sasza to nieśmiała, grzeczna i dobrze ucząca się panienka, z sukcesem biorąca udział w olimpiadach biologicznych. Zainteresowania biologiczne są widoczne na fotkach :-/ . Fotki i film robili koledzy a następnie wrzucili do sieci. O ile dobrze rozumiem, była już studentką szkoły medycznej, gdy sprawa wyszła na jaw i została usunięta. Zszokowani byli rodzice, nikt nie spodziewał się, że osoba tak dobrze się ucząca i spokojna mogła dopuścić się takiego czynu. Jest tam dziwne zdanie, że koty zachowują się jak k... stąd takie jej zachowanie. Ludzie czasami mówią, że koty są fałszywe, w Pl też sie to słyszy."

http://www.facebook.com/groups/23902685 ... 913679038/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 23, 2011 19:04 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Szalony Kot pisze:Z facebooka:
"To jest zagmatwana sprawa i znana w Baszkirii, Ufa. O wydarzeniu poinformował dziennikarzy czytelnik «Молодежки», z początku zdecydowali się nie ujawniać, nie wiedząc, czy to wiarygodne info. Sprawa nadaje się do sąd, jednak nie wydano wyroku w tej sprawie. Zszokowani forumowicze wielu portali zdecydowali się ujawnić jej dane i adres, mimo, że był to swoisty lincz. Z tekstu wynika, że Sasza to nieśmiała, grzeczna i dobrze ucząca się panienka, z sukcesem biorąca udział w olimpiadach biologicznych. Zainteresowania biologiczne są widoczne na fotkach :-/ . Fotki i film robili koledzy a następnie wrzucili do sieci. O ile dobrze rozumiem, była już studentką szkoły medycznej, gdy sprawa wyszła na jaw i została usunięta. Zszokowani byli rodzice, nikt nie spodziewał się, że osoba tak dobrze się ucząca i spokojna mogła dopuścić się takiego czynu. Jest tam dziwne zdanie, że koty zachowują się jak k... stąd takie jej zachowanie. Ludzie czasami mówią, że koty są fałszywe, w Pl też sie to słyszy."

http://www.facebook.com/groups/23902685 ... 913679038/

Dzięki za wiadomości :cry: - pozwolisz ,że przekażę je moim znajomym z fb., mocno przejętym tym bandyckim zachowaniem? jedyna dobra wieść to ta, że to "grzeczne" dziwuszysko wyleciało ze szkoły medycznej :(( a jeśli koty zachowują się jak k... to jak nazwać zachowanie tej bla...dzi ???!!! i tych "kamerzystów" ???!!! :(( życie bywa paskudne.... :((

ziunka

Post » Nie paź 23, 2011 19:10 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Nie będę tego komentować. Śniło mi się to w nocy
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Nie paź 23, 2011 19:16 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

:cry: a przecież ciągle takie rzeczy się zdarzają ... u nas także :( okruchy diabelskiego lustra w ludzkich sercach ? bo jakoś nic innego mi nie przychodzi do głowy :( :( :(

ziunka

Post » Nie paź 23, 2011 19:19 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

5 lat temu nasze TOZ miało zgłoszenie od właścicieli kotów,że te im często giną. Małe sąsiedzkie śledztwo i wyszło,że jeden z mieszkańców, ich sąsiad łapie koty na skórki
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Nie paź 23, 2011 19:25 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

:placz: :placz: :placz: nie wiem jak można ŚWIADOMIE zadawać ból słabym , nie wiem jak można ŚWIADOMIE robić krzywdę bezbronnym, nie potrafię zrozumieć jak można NIE WIDZIEĆ że zwierzęta mają takie same uczucia jak i my - no , może bardziej czyste i niezakłamane ... :(

ziunka

Post » Nie paź 23, 2011 19:37 Re: RATUNKU - PSYCHOPATKA MORDUJE KOTY!!!!

Już kiedyś to tu pisałam : skoro ludzie potrafią na śmietnik wyrzucić własnego noworodka, to co tu mówić o zwierzętach? Są ludzie i betony
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

[poprzednia][następna]