Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2011 21:54 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Jak to niczego w zyciu nie można być pewnym.
Gratuluję decyzji, po cichu zazdroszczę :wink:
Wszystkiego dobrego dla obu kotów :D

Tuka

Od: Pon cze 20, 2005 10:57

Post » Pt wrz 30, 2011 9:19 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Dziękuję wszystkim i proszę trzymajcie :ok:

halbina Mam nadzieję, że koty świetnie się dogadują i że to nie ulgnie zmianie, dokocenie trwa ok. miesiąca, początkowe zachowania mogą się zmienić...
Ich stosunek na chwilę obecną jest następujący: Fionka jak go widzi to prycha i syczy na co on opuszcza głowę i odchodzi. W nocy położył się koło mnie a Fionisko leżało na fotelu , to wlazła na łóżko i go przegoniła, po czym wróciła na fotel- złośliwiec jeden, a np rano Fionka nadal okupowała fotel. a on siedział za nią na oknie. Ja na razie w ich relacje się nie wtrącam, krew się nie leje nie dochodzi nawet do łapoczynów więc spokojnie.
A bałam się bardzo co to będzie, kotka to charakterna jedynaczka a kocur rozbójnik jeden.a ja bez kociego doświadczenia
Próbowałam podać smakołyk jednocześnie obu kotom aby podeszły blisko siebie efekt Fionka zeżarła swoje na chłopaka prychnęła on się wycofał a ona smakołyk mniam i ni ma :?
Czytam zaklinacza kotów może czegoś mądrego się dowiem.
Obrazek

MilusiaFionka

Od: Sob sty 29, 2011 19:00

Post » Pt wrz 30, 2011 9:27 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Tuka pisze:Jak to niczego w zyciu nie można być pewnym.
Gratuluję decyzji, po cichu zazdroszczę :wink:
Wszystkiego dobrego dla obu kotów :D
.
W sumie to decyzja męża że zostaje
Ja polubiłam chłopaka od początku za jego miziastość i piękne grube łapy :D . Teraz jak widzę je w użyciu gdy próbuje kafelki z połowy łazienki zgarnąć do kuwety to jakby mniej mi się podobają :wink:
Łapy ma jak rakiety śnieżne :ryk: :1luvu:
Obrazek

MilusiaFionka

Post » Pt wrz 30, 2011 10:29 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

MilusiaFionka pisze:Dziękuję wszystkim i proszę trzymajcie :ok:

halbina Mam nadzieję, że koty świetnie się dogadują i że to nie ulgnie zmianie, dokocenie trwa ok. miesiąca, początkowe zachowania mogą się zmienić...
Ich stosunek na chwilę obecną jest następujący: Fionka jak go widzi to prycha i syczy na co on opuszcza głowę i odchodzi. W nocy położył się koło mnie a Fionisko leżało na fotelu , to wlazła na łóżko i go przegoniła, po czym wróciła na fotel- złośliwiec jeden, a np rano Fionka nadal okupowała fotel. a on siedział za nią na oknie. Ja na razie w ich relacje się nie wtrącam, krew się nie leje nie dochodzi nawet do łapoczynów więc spokojnie.
A bałam się bardzo co to będzie, kotka to charakterna jedynaczka a kocur rozbójnik jeden.a ja bez kociego doświadczenia
Próbowałam podać smakołyk jednocześnie obu kotom aby podeszły blisko siebie efekt Fionka zeżarła swoje na chłopaka prychnęła on się wycofał a ona smakołyk mniam i ni ma :?
Czytam zaklinacza kotów może czegoś mądrego się dowiem.

trzymamy, trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 18, 2011 21:54 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Jak bardzo się cieszę, że został u Was :) Ten cudak nie dawał mi spokoju i często tu do Was zaglądałam i nagabywałam męża ale on nieugięty był :|
Tak mi przykro, że to nie ja zostałam jego DS - ale cieszę się, że jest teraz szczęśliwy. Proszę o więcej fotek z domku :)
Wszystkiego dobrego - nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszczę :oops:

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Czw paź 20, 2011 9:54 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Dobrze że wstawiłas ostatnie zdjecie, bo nikt by nie uwierzył ze on jest żywy :1luvu:

Kochany kocio :1luvu: jak Wam się mieszka razem? Zadomowiony już na dobre? Jaki ma charakterek? :D

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw paź 20, 2011 10:08 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Ja już miałam pisać, żebyś przestała fotografować biały puszysty kocyk tylko pokazała nam Gutka :ryk:

Tuka

Od: Pon cze 20, 2005 10:57

Post » Czw paź 20, 2011 10:21 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

sisay pisze:Dobrze że wstawiłas ostatnie zdjecie, bo nikt by nie uwierzył ze on jest żywy :1luvu:

no fakt nie pomyślałam :oops:

Kochany kocio :1luvu: jak Wam się mieszka razem? Zadomowiony już na dobre? Jaki ma charakterek? :D

Koty się "docierają" Fionka jest tą która jest wiecznie niezadowolona gdy wchodzi w jej "przestrzeń osobistą", ale sama podchodzi do niego z chęcią obwąchania i jest ok do momentu gdy Gucio na nią spojrzy to wtedy kot zmienia się w żmiję sykliwą, ale do łapoczynów nie dochodzi.
Charakterek Gutka, w życiu bym się nie spodziewała że taki będzie spokojny( porównując zachowanie na ogródku) lubi pudełeczka i w związku z tym mamy po mieszkaniu porozstawiane różne gabaryty pudełek. Podczas karmienia siada na stołeczku i grzecznie czeka . Podjada Fionce RC obesity i oczywiście zjada swoje też.
I najważniejsze głaski i mizianka, ale nie u mnie, ja to jestem ta gorsza która chce na siłę ogon wyczesać, czepia się śpiochów w oczach i lata za nim z płatkiem nasączonym świetlikiem.
Wszystkie przyjemności od małża dostaje :1luvu:
Gustek wiedział gdzie i jak uderzyć :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

MilusiaFionka

Post » Sob paź 22, 2011 16:01 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: absolutnie można się zakochać! wrzucajcie częśćiej info i foty!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob paź 22, 2011 17:53 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Otworzę osobny wątek dla Fionki i Gucia tylko.... czekam na wenę :D
Obrazek

MilusiaFionka

Post » Sob paź 22, 2011 18:13 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Ciesze sie ,ze tka dobrze sie dla kotka skonczylo-dwa koty to zawsze lepszy pomysl niz jeden :P

Trzymam kciuki za symbioze kocich osobowosci :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob paź 22, 2011 20:21 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

anulka111 pisze:Ciesze sie ,ze tka dobrze sie dla kotka skonczylo-dwa koty to zawsze lepszy pomysl niz jeden :P

Trzymam kciuki za symbioze kocich osobowosci :P

ja też :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon paź 24, 2011 12:03 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Dziękuję za :ok:
Iza
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Śro paź 26, 2011 15:29 Re: Długowłosy Miziasty Kocurro ma domek

Zapraszam tutaj
viewtopic.php?f=1&t=134885&p=8123905#p8123905
będziemy się rozwijać :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

[poprzednia]