Kiwaczek GRINGO...[*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 20, 2011 10:43 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

mojekoty pisze:http://www.enji.pl/pl/akupunktura/akupunktura-dla-zwierzat/270-czy-wiesz-ze-akupunktura-mozna-rownie-skutecznie-leczyc-zwierzeta

Dzięki :D Nawet się zastanawiałam nad akupunkturą dla niego, bo wiem, że w neurlogii nieźle działa.
Tylko...
Czy u każdego zwierzaka można przeprowadzić zabieg akupunktury?

Teoretycznie tak, a w praktyce wszystko zależy od zwierzęcia. Jeżeli będzie ono agresywne lub bojaźliwe to wykonanie nakłucia może po prostu fizycznie nie być możliwe.

Wprawdzie Gringo nie jest ani bojaźliwy, ani agresywny, ma "tylko" motorek pod ogonkiem :mrgreen: Dwie osoby z trudem go do RTG spacyfikowały na sekundę :twisted: Wił się jak piskorz - miał ważniejsze sprawy na głowie ;) Jakoś nie widzę możliwości wbijania igieł w tego wariatuńcia :lol:
Ale być może to będzie niezła opcja jak dorośnie i trochę spoważnieje :roll:

kocurzyca41 pisze:Gringusiu broń miseczki....ale z Tacią to możesz się tak trochę podzielić,ona cię wpuszcza na swój drapaczek.

Jakby nie była taka leniwa, to by pewnie nie wpuszczała ;)

vailet pisze:Dokacanie :ryk: widziałyście ten filmik? http://www.youtube.com/watch?v=3VLcLH97eRw
kurczę nie działa :x Na wątku Thajki jest :ok: działający.

teraz działa ;) Widzieliśmy :lol: Dobre :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw paź 20, 2011 20:44 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Gringuś jest niemożliwy :)

malajoe

Od: Sob lip 16, 2011 10:06

Post » Czw paź 20, 2011 22:28 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Witamy się z wieczorka :D
mały Gringo, wygląda jak braciszek naszej Alutki :D Alutka w połowie sierpnia została przywieziona przez Straż Miejską do naszej przychodni. Podobno została potrącona przez samochód. Nie wiemy z jakiej dzielnicy.
Życzymy dużo zdrówka, dla maluszka.

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Pt paź 21, 2011 9:09 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Widziałam Alutkę - faktycznie podobna :lol: Mogłaby być starszą siostrą - Gringo się urodził w okolicach 1 sierpnia ;)
A w jakiej dzielnicy przychodnia? :mrgreen:

malajoe pisze:Gringuś jest niemożliwy :)

Oj tak :lol:
On będzie kręcił dużymi, jak będzie chciał :mrgreen: Strasznie jest sprytny i samodzielny, ale jak gdzieś nie daje rady, to przychodzi do mnie, robi oczy kotka ze Shreka i miaukoli cichutko tonem umierającego kotecka :mrgreen: I jakoś zawsze dokładnie przekazuje, o co mu chodzi ;)

Z i na łóżko już nie ma problemów, ale... "Na" nie ma problemów, jak śpię ;) Bo jak nie śpię, to przyłazi i miaukoli, żeby go podnieść - wtedy nie umie. Umiejętności wracają ze zgaszeniem światła :mrgreen:
"Z" podobnie - do schodzenia z łóżka nadaje się jedno miejsce, gdzie sięgam ręką - bo początkowo tam go asekurowałam, jak próbował schodzić sam. Teraz już tego nie potrzebuje, ale i tak w innych miejscach nie próbuje :lol:

Wygląda na to, że już chłopak zdrowy jest - jak się nic nie spsuje, to dziś ostatni antybiotyk :D Sprawy jelitkowe też się regulują pomalutku - w sumie nic dziwnego, że to się posypało po zmianie warunków życia. Oby tak dalej :kotek:
Tylko drapie się ciągle... wygląda jak kogut bojowy :roll:

OKI

Post » Pt paź 21, 2011 9:14 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

To miło, że zdrowy :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt paź 21, 2011 9:15 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Tak sobie właśnie pomyślałam, że się ucieszysz :mrgreen:

OKI

Post » Pt paź 21, 2011 17:49 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Naszą Alutkę przywieziono do lecznicy na Tarchominie. 14 sierpnia, miała ok 5-6 tyg. Jeśli dobrze zrozumiałam, to znaleziono ją gdzieś bliżej Śródmieścia.

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Sob paź 22, 2011 9:16 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

No to ciut za szybko na rodzeństwo :wink: Gringo z Ochoty, okolice pl. Narutowicza... Zresztą nieważne - oba śliczne cuda :1luvu:
Gringuś szalał całą noc - teraz padł zmęczony koło mnie i mruczy... i dopomina się o głaski :1luvu:
Wczoraj cały wieczór czarował Szalonego Kota :mrgreen: Ciotka się chyba zakochała :lol: Kolejna :mrgreen:
Nie sposób się w nim nie zakochać - strasznie śliczny z niego słodziak :1luvu:

OKI

Post » Sob paź 22, 2011 9:48 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Śliczny i jaki dzielny.Kochany szkrab....Ktoś będzie miał fajowego kotecka.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob paź 22, 2011 9:52 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Ktoś będzie miał rozwydrzonego kotecka :twisted:
Mały jest uroczy i doskonale o tym wie :mrgreen: Wykorzystuje na całego swój urok :lol:

OKI

Post » Sob paź 22, 2011 9:55 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

OKI pisze:Ktoś będzie miał rozwydrzonego kotecka :twisted:
Mały jest uroczy i doskonale o tym wie :mrgreen: Wykorzystuje na całego swój urok :lol:

Pewnie,na jego miejscu też bym wykorzystywała urok...gdybym go miała :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob paź 22, 2011 9:57 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

kocurzyca41 pisze:
OKI pisze:Ktoś będzie miał rozwydrzonego kotecka :twisted:

Pewnie,na jego miejscu też bym wykorzystywała urok...gdybym go miała :ryk:

Właśnie mi się przypomniało, że jakieś foty wczoraj mu robiłam ;)
Zrzucam, zobaczymy, co wyjdzie ;)

OKI

Post » Sob paź 22, 2011 10:12 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Czekam na foteczki.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob paź 22, 2011 10:15 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Obrazek
Obrazek
Obrazek
On jest zawsze uśmiechnięty :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jak tu się nie zakochać? :1luvu:

OKI

Post » Sob paź 22, 2011 10:16 Re: Kiwaczek GRINGO... prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 8

Obrazek

OKI

[poprzednia][następna]