To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot... Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
agajwg nie zagląda już od jakiegoś czasu na miau, ale prosiła bym przekazała, że sebriel do dnia dzisiejszego nie odezwała się w sprawie odbioru rzeczy wystawionych na tym bazarku. W związku z tym rzeczy te zostały oddane do sprzedaży na rzecz innych potrzebujących zwierzaków. Sebriel proszona jest o zwrot pieniędzy osobom, które kupiły coś na bazarku i wpłaciły je na Jej konto. Osoby, które mają jakiekolwiek wątpliwości mogą skontaktować się z agajwg przez maila: agajwg@wp.pl
agajwg powinna skontaktować się najpierw z sabriel a nie przekazywać wiadomości przez osoby trzecie kazdy ma swoje obowiązki dziewczyna poprostu mogła nie mieć czasu iść po fanty ale przeciez w końcu dotarła by po nie
guzik- bardzo dziękuję Mi jest strasznie przykro i głupio za tę sytuację, przepraszam wszystkich za zamieszanie Nie rozumiem, czemu aga nie mogła mi dać znać wcześniej, chyba czyta miau, a telefon do mnie ma