Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2011 16:47 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Ja też się cieszę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw paź 20, 2011 6:14 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

jutro pakujem sie do tepoztototl czyli samolotu...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw paź 20, 2011 20:01 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Bohatersko znalazłam pocztę (oooo zlazłam dobrych kilka kilometrów a i tak musiałam zawracać, bo poczta to nie jest jakaś widoczna z daleka instytucja tylko cuś jak mały sklepik...

Na PW wyślę numer konta...
Wcześniej nie wysyłałam, bo cały czas miałam strach w oczach, że może ta poczta jednak się nie objawi...

To łażenie nawet mi nieco pomogło, bo wczoraj w bibliotece dziewuszka, która siedziała niedaleko patrzyła się na mnie z przerażeniem. Zaopatrzona w wory chusteczek zajmowałam się głównie wycieraniem wielkiego, cieknacego czerwonego nosiska... a dziś znowu dobrnęłam do biblioteki...

Pozdrawiam wszystkich i obiecuję powrót.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw paź 20, 2011 20:05 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Tepoztototl to nawet pasuje do samolotu :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt paź 21, 2011 16:32 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Nio...
żelazny ptak.
dobrze powiedziane...
Ja jeszcze dziś (jak mnie wpuszczą) czasu meksykańskiego do takiegoż się zapakuję.
Teraz jeszcze momencik w bibliotece i galopuję do domu ogarnąć ten nadbagaż :oops:

Pozdrawiam wszystkich
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob paź 22, 2011 0:34 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Pozdrawiam wszystkich...
Jestem w strachu czy uda mi się przemycić cały bagaż...
Jeden plecak - nie może przekraczać 23 kilo - a jak się bierze książki i kserówki to natychmiast jest więcej :(
Jeszcze kilka drobiazgów i słodyczy...
kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob paź 22, 2011 2:56 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Kciuki,Zosieńko,kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
za Twój szczęśliwy powrót nasza kochana meksykanko :1luvu: :1luvu:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob paź 22, 2011 10:24 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Za szczęśliwy powrót. :ok: :ok: :ok: :1luvu: Brakuje nam Ciebie i Twojego uroczego gadulstwa Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie paź 23, 2011 20:20 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Zosia pewnie zapoznaje się na nowo z domem,mizia footra i.....Renifera :mrgreen:

J.D.

Post » Nie paź 23, 2011 23:17 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Oooo.... niestety prawda jest bardziej prozaiczna...

Mimo powrotu w stanie wskazującym za zużycie materiału... (w sobotę późnym wieczorem) zostałam dziś (a właściwie wczoraj, bo już zaczął się poniedziałek) postawiona do pionu, żeby wybrać się na imieniny mamy Renifera...
Bohatersko wybrałam się, wytrwałam... wróciłam, ale mam gorączkę i takie tam... i zupełnie nie mam ochoty sprzątać tej stajni Augiasza.
W dodatku okazało, się, że Renifer nie zapłacił za moją komórkę i mam ją zablokowaną a swojej nie pozwala mi używać, bo niecnie wydzwaniam do miauowiczów... No internet jeszcze jest...
Ja na pewno szybko się jakoś ogarnę.... Za dwa dni będę jak nowa... a przynajmniej o niewielkim stopniu zużycia :oops:

Zdaje się, że sprawa telefonu też jest do uratowania, czyli jest szansa kontaktu ze światem i forum :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon paź 24, 2011 2:21 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

oj biedulko ty moja :( zdrowiej nam Zosieńko :1luvu:

J.D.

Post » Pon paź 24, 2011 9:12 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Witaj Zosiu w Polsce.Renifer fuj,czemu jesteś taki "chitry " :mrgreen: Życzę zdrowia :ok: Mnie też zaatakowały po przeziębieniu chyba płuca :( Lajlusia też smętna-nie mogę dojść co jej jest :roll: Ale przecież to nie wątek chorobowy :mrgreen: -Pa

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto paź 25, 2011 21:19 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Jestem, żyję... choć większą część dnia przesypiam lub trwam w letargu... ale trzeba się zabrać za robotę... choć odsypianie choroby jest skuteczne.

Pragnę serdecznie poinformować, że wysłana została z Meksyku jedna (zamówiona) kartka.
Pozostałe zamówienia będę realizować po uruchomieniu bazarków z gadżetami, słodyczami itd... przywiezionymi z Meksyku (stąd ten nabdabaż :oops: ), bo może ktoś się na coś skusi. :1luvu: :mrgreen:

Obiecuję już jutro się zabrać za bazarkowanie...
nie wspominając już o uprzątnięciu domowej stajni Augiasza i innych czekających pracach :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon paź 31, 2011 20:58 Re: Wyślij znajomym kartkę... z MEKSYKU - na koty 3 razy TAK!!!!

Szanowni Państwo
Oczywiście nie można już zamawiać wysyłki z Meksyku (bo ja w Polszcze urzęduje)... Jedna tylko karteczka z Meksyku do Państwa pobiegła...
Część z szanownych Kupujących zamówiłą karteczki z Polski (za 2 zł) a ja grzecznie czekam, bo większość z Kupujących ujawniła się jeszcze na innych bazarkach mojej "produkcji"

Niniejszym przenoszę kartki 18-30 z Catrina na bazarek na święto zmarłych, bo temat pasuje...

I przypominam się szanownym Kupującym...
Ku chwale kociastych :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia]