Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 19:26 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Dorota pisze:
MaryLux pisze:Nie lubię chłopaków. Lubiłam tylko Psota, ale on mnie naprawdę kochał...
Inka

:crying:

Mru

Wyjątkowo zgodzę się z Mru.

Ineczko, jak możesz?!?!?

Ogryzek

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt paź 21, 2011 19:53 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Miau :D
duża właśnie przyszła z pracy i przeczytałyśmy. Wszystko. Duża się zdenerwowała i powiedziała, że zabroni mi się pokazywać. Też się trochę zdenerwowałam i zdziwiłam, bo przecież jestem ukocieniem spokoju :oops:
Fajnie jest mieć przyjaciół.
Duża dostała dziś zdjęcie Gizelki, Małej Mi. Nie muszę chyba dodawać, że aż podskoczyła z radości.
Gizelka to ta z prawej :wink:

Obrazek

Fasolka

ps. zobaczcie tu
viewtopic.php?p=8104912#p8104912
podobno to jest w naszym regionie :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt paź 21, 2011 20:21 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

MalgWroclaw pisze:Miau :D
duża właśnie przyszła z pracy i przeczytałyśmy. Wszystko. Duża się zdenerwowała i powiedziała, że zabroni mi się pokazywać. Też się trochę zdenerwowałam i zdziwiłam, bo przecież jestem ukocieniem spokoju :oops:
Fajnie jest mieć przyjaciół.
(...)

Duża, no coś Ty, nie denerwuj się! Przecież my nie chcieliśmy Cię zdenerwować. Kochamy Fasolkę i chcemy Ją często oglądać :1luvu:
Ogryzek uspokajający

PS Maluszek miał dużo szczęścia.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt paź 21, 2011 20:25 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Maluszek miał, a jego rodzeństwo nie :(
Chciałabym poznać człowieka, który im to zrobił.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt paź 21, 2011 21:19 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

ewa_mrau pisze:
Lublu pisze:O, widzę, że dyskusja wywołana miłością wszystkich chłopaków do Fasolki się rozpętała, a Fasolka sie spokojnie ukryła, przeczeka :wink:
Fasolko, jesteś piękna!
Ty, Ineczko, też (widziałam Twoje zdjęcie)!
I podchodźcie z rezerwą do wyznań niektórych chłopaków, co to każdą kochają, a najlepiej wszystkie naraz :P Niech się oni określą :P

święte słowa Lublu!
... mam spuchnięte paluszki, buuu!
idę spać
anulka111 pisze:U nas tylko suche na razie.

Cos mi niezbyt posluzylo miesko podobno :roll:

I teraz wszyscy maja kare?

Gucio zawsze niewinny

cześć Gutek!
fajnie rudy jesteś!
dobranoc wszystkim!
Shadow

Rudy jest Rys-ja jestem ten z ciekawie pomalowanym nochalem :P I blekitnymi oczami.
U nas saszetki na kolacje i intestinal w miseczkach ,nasze Q sie nie spodobaly Duzej-czuje wizyte u weta w kosciach ,na wszelki wypadek sie dobrze schowalem :evil: i jak Duza poszla po saszetki naostrzylem pazury na kanapie :twisted: Rudemu slyszalem ,ze bedzie Duza tyłek prala-jeden plus w domku wreszcie tropik :mrgreen:
Gucio zawsze niewinny i gotowy do walki
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt paź 21, 2011 22:52 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

ewa_mrau pisze:... no dobra, to co u Was dziewczynki na obiad?
Shadow

Dzięki temu wiemy, na czym im NAPRAWDĘ zależy :roll:
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt paź 21, 2011 22:54 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Fasolko, to ja - czytam, ale nie mam kiedy pisac, bo Duża zalatana.
Duża wysłała wczoraj Twojej Dużej jakąś przesyłkę, ze stykawkami - kazałam jej przy okazji włożyć 2 moje ulubione tacki Feliksa, z których dobrze się wylizuje sosik. No bo po pierwsze - co to za paczka, bez czegos dla kotów, a po drugie - ciekawa jestem, czy będą wam smakowały te tacki. napiszesz mi, dobrze?
Chłopcy, nie bijcie się o fasolkę, ona kocha WAS wszystkich, bo jest małą koteczką o WIELKIM sercu!
Wasza Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob paź 22, 2011 5:13 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Duża przyszła z podwórka. Już nie wiem, czy ona postanowiła nie wracać, tak długo jej nie było :?
Fasolka

Pies szczekał, jak wychodziłam i nikt nie czekał. Ale przyszły, choć już się szykowałam do dyskretnego zejścia na zawał :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 6:58 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Cześć Fasolko jestem już u siebie.
U Pysi fajnie było, ale nie mato jak w domu.
Chociaż i ten dom i Pysi dom to są nasze domy.
W tym domu wszystko po staremu, oprócz tych fol na oknie balkonowym i leżacego w kawałakach w moim pokoju drapaka z balkonu.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Sob paź 22, 2011 7:08 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Alyaa pisze:
Dorota pisze:
MaryLux pisze:Nie lubię chłopaków. Lubiłam tylko Psota, ale on mnie naprawdę kochał...
Inka

Mru

Wyjątkowo zgodzę się z Mru.

Ineczko, jak możesz?!?!?

Ogryzek

Ogryzecku, bo ja nie wiem, czy ta "piękna" w moim wątku to było do mnie, czy do QQ
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 22, 2011 7:13 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

A mnie, swojego brata wirtualnego tez nie lubisz :evil:
Haker

Haker1

Post » Sob paź 22, 2011 7:16 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Haker1 pisze:A mnie, swojego brata wirtualnego tez nie lubisz :evil:
Haker

Brat nie chłopak, siostra nie dziewczyna, jak mawia moja Duża
Inka
PS A poza tym ja Cię nie lubię, tylko Cię koffam.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 22, 2011 8:52 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Haker1 pisze:Cześć Fasolko jestem już u siebie.
U Pysi fajnie było, ale nie mato jak w domu.
Chociaż i ten dom i Pysi dom to są nasze domy.
W tym domu wszystko po staremu, oprócz tych fol na oknie balkonowym i leżacego w kawałakach w moim pokoju drapaka z balkonu.
Haker

Czytałam, że po remoncie nawet Maksia będzie miała troszkę lepiej. A gdzie jest Maksia?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 12:48 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Byłam w gabinecie :( :( :(
Duża się uwzięła na mnie. Powiedziała cioci, że trzeba mi znowu obciąć pazurki i ciocia mi obcięła. A nawet, jak powiedziała, że mam śliczny pyszczek i chciałaby mnie wycałować po pyszczku, to wiecie, co zrobiła? Duża powiedziała, że może pocałować mnie w pyszczek, bo ja już mam tak dość, że nic nikomu nie zrobię i ciocia zrobiła właśnie to.
Dostałam zastrzyk, było smarowanie maścią. W poniedziałek znowu :( :( :(
Fasolka

A taką kuszetkę zastałyśmy po powrocie: Frania i Pralcia w jednym stały domku, Frania na górze, Pralcia na dole.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 15:56 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Fasolko, Maksia została przez Dużą przeniesiona do mojego pokoju i ulokowana pod szafą, jak do tej pory nie zmieniła miejscówki.
To masz fajną ciocię, moja też mnie czasami całuje :roll:
Haker

Haker1

[poprzednia][następna]