Agn pisze:Myszka.xww pisze:Agn, białka w surowym mięsie jest średnio 18-20 %
[...]
Zapomniałam dodać: 'w suchej masie'.
no

Liliana, nie czepiam się, jestem ciekawa.
Puszki są drogie. Taniej wychodzi mięso z ryżem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Myszka.xww pisze:Agn, białka w surowym mięsie jest średnio 18-20 %
[...]
Zapomniałam dodać: 'w suchej masie'.
Lilianna J-wie pisze:Ja mam 26 kotów plus te maluchy ,które mi podrzucają do domu, często małe i jeszcze ślepe. Nie stać mnie na żadne drogie karmy, animoda dla takiej ilości zwierząt jest dla mnie nieosiągalna. Puszki z Lewiatana o które się tak czepiacie są dla kotów osiedlowych. Przy ilości w jakich je kupuję płacę 1,54 zł za puszkę. Whiskas i Kitekat puszki jak i sucha mam ze zbiórek ( teraz pewnie też będą). Jeden kot z moich domowych dostaje Royal Canin Urinary S/O (znowu) 14 kg na m-c, drugi royal gastro, persy mają swoją. do tego dochodzi mleko Bebiko, juniory dla kociąt i leki.
Najszczesliwsza widocznie nie wiesz co to desperacja
Lilianna J-wie pisze:To czym leczyć anemię u kota? Ciągłymi zastrzykami z żelaza? Poza tym może wasze koty trawią białko moje nie. Wybieram karmy z jak najmniejszą ilością białka i nie zmieniam. bo zaraz mają sensacje żołądkowe. Robię i piszę tak jak mi radzono, z doświadczenia wiem,że pomaga, to o co chodzi? Widocznie Wasze koty są w 100% zdrowe, moje nie i dlatego ze mną zostały, bo nikomu się nie chciało wydawać po 200-300 zł m-cznie na specjalne żarełko. Najlepiej miska mleka i kawał surowego mięsa
najszczesliwsza pisze:Ja wysiadam, idę na balkon na papierocha, bo muszę ochłonąć...
Agn pisze:Lilianna J-wie pisze:[...]Jeden kot z moich domowych dostaje Royal Canin Urinary S/O (znowu) 14 kg na m-c, [...]
Yyyy????
anastemoza pisze:liczę na wasze doświadczenie i zdrowy rozsądek
felin pisze:Agn pisze:Lilianna J-wie pisze:[...]Jeden kot z moich domowych dostaje Royal Canin Urinary S/O (znowu) 14 kg na m-c, [...]
Yyyy????
Bo to duży kot jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 61 gości