Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 8:31 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Duduś pojechał do nowego domu. Jego psia mamka jest niepocieszona. Szkoda jednak byłoby tracić dobry dom. Już miałam kilka telefonów o niego i poumawiałam się za 2 tyg. na maluchy u mamy. Niestety, u nas nic nie jest jeszcze do wydania, bo Muś dalej ma kk, a Mrówka paskudne zapalenie jelit.
Maluszki u mojej mamy nie są już na butelce, tylko mają psią mamę :wink:.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pt paź 21, 2011 10:16 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Jaaga pisze:Duduś pojechał do nowego domu. Jego psia mamka jest niepocieszona. Szkoda jednak byłoby tracić dobry dom. Już miałam kilka telefonów o niego i poumawiałam się za 2 tyg. na maluchy u mamy. Niestety, u nas nic nie jest jeszcze do wydania, bo Muś dalej ma kk, a Mrówka paskudne zapalenie jelit.
Maluszki u mojej mamy nie są już na butelce, tylko mają psią mamę :wink:.

Super wieści.Ściągnę go ze strony:)
Niestety w schronisku odeszło 5 tyg maleństwo:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt paź 21, 2011 12:55 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Szkoda, że do nas nie przyjechał. Mama wzięłaby jeszcze jedno. Jej sunia straciła przy porodzie jedyne dziecko i dlatego karmi tamte kotki.

Jaaga

Post » Pt paź 21, 2011 12:56 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Jaaga pisze:Szkoda, że do nas nie przyjechał. Mama wzięłaby jeszcze jedno. Jej sunia straciła przy porodzie jedyne dziecko i dlatego karmi tamte kotki.

No szkoda maleńtasa :(
Jaga ale takie zdęcie psicy karmiącej kocięta to by było coś 8O
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 21, 2011 13:06 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Tylko takie mam:
Obrazek

W drugą stronę działa to tak:
Obrazek

Jaaga

Post » Pt paź 21, 2011 13:11 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Jaaga pisze:Tylko takie mam:
Obrazek

Obrazek

Ale fajne.
jak będziesz u mamy to może uda się suni zrobić całościowe :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 21, 2011 15:12 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

WOW! Rozbrajające!!! :1luvu:

zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=134678

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt paź 21, 2011 16:52 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Oto Rozalia adoptowana na początku września

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

i z Mefisiem
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

ula77

Od: Śro sie 03, 2011 21:39

Post » Pt paź 21, 2011 17:32 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Zdjęcia rozbrajające 8O :DSuper że Mefisto ją zaakceptowała i widzę że dzieci tez maja co robić.Niańczą dwa kociaki
Jaga z maluszkiem wszystko bardzo szybko sie rozegrało:(Maluch przyjechał w pon popołudniu,rano we wtorek byłam z nim u dr Hyli o gdzo 14 wychodziła ze schroniska o godz 16 już nie żył:(

mar_tika

Post » Pt paź 21, 2011 20:25 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Jaaga pisze:Tylko takie mam:
Obrazek

Obrazek

cudowne :1luvu:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob paź 22, 2011 21:03 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

W przyszłym tygodniu wystawię bazarek na jedzonko i żwirek dla kociaków schroniskowych, tylko muszę odebrać fanciki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie paź 23, 2011 7:40 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Wczoraj do domku pojechały 2 koteczki - z kwarantanny kotka czarna boks3 z Adopcji Mamuśka68/78 :)
No ale trafił jeden z ul. Baczyńskiego - Pani widziała ogłoszenia, że koty nam zwiały, więc przyniosła burą kotkę, bo od trzech dni łaziła koło jej domu.
Nie wiem czy nie trzeba ściągnąć plakatów bo będą nam ludzie przynosili wszystko z okolic????
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Nie paź 23, 2011 18:08 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:Wczoraj do domku pojechały 2 koteczki - z kwarantanny kotka czarna boks3 z Adopcji Mamuśka68/78 :)
No ale trafił jeden z ul. Baczyńskiego - Pani widziała ogłoszenia, że koty nam zwiały, więc przyniosła burą kotkę, bo od trzech dni łaziła koło jej domu.
Nie wiem czy nie trzeba ściągnąć plakatów bo będą nam ludzie przynosili wszystko z okolic????

Tak jak Piotr pisze wczoraj pojechały dwa kociaki w tym nasza weteranka Mamuśka :ok: Dziś dwa maluchy z czarnej klaty z kwarantanny.

Żeby nie było super wczoraj dojechało maleństwo ok 1msc(148/229) które wzięła p.doktor na butelkę i koteczka śliczna whiskasowa 149/230 znajda z ostrogórskiej i dzis przywieziono kotkę z pełnymi cyckami 150/231 znajde z ul .baczyńskiego.KOTKA 150/231 BOKS 3 MA TASIEMCA!Piotrek jak bedziesz jutro zgłoś to p.doktor.

W nocy na adopcjach okociła się Mania 8O Jestem w szoku bo w życiu bym nie powiedziała że jest w ciąży 8O Przeniesiona zostala do szpitalik

I kotka w ul.Wrzosowej z podejrzeniem fipa trafiła na kwarantanne b 7.
Godzinę temu dzwonili ludzie chętni na jej adopcję .Wyszli ze schr i dzwonili żeby spytać czy poszła do adopcji bo specjalnie po nią przyjechali :(

mar_tika

Post » Pon paź 24, 2011 16:00 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Dzisiaj z Adopcji na kwarantanne trafiły 3 koty z podejrzeniem kk. 2 maluchy z klatki niebieskiej z kwarantanny pojechały na tymczas do Jagi:) - wielkie dzięki.
Do schronu dzisiaj trafiły 3 koty z kk - zabrałem je od razu do weta (Pani Dr Hyla była już u siebie w lecznicy) i zostaną kilka dni na leczeniu w katowicach.

Proszę o info czy ktokolwiek z wolontariuszy był wczoraj tj. niedziela w schronisku u kotów po godz 12???

Na kwarantannie jest grzyb!!! Proszę nie wypuszczać kotów z boksów podczas dyżuru!!!!!!Wszystkie czynności na kwarantannie i w szpitaliku proszę wykonywać w rękawiczkach - każdy boks zmiana rękawiczek!!!!
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Wto paź 25, 2011 7:19 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Wczorajsze maluszki są na Convalescence z butelki. Nie chcą jeszcze same jeść. Trochę podziubią i tyle, a butle wypijaja całą. Rozdarte niesamowicie, szczególnie kocurek :wink: .

Jaaga

[poprzednia][następna]