Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 15:16 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

A mnie się dzisiaj sąsiadka przyznała, z radością zresztą, że wywiozła królika miniaturowego na działkę, bo jej kable gryzł. Ale na pewno ma dobrze, bo ma ocieploną steropianem budę :?
Ręce opadają. Ona z tych, co wszystko wiedzą, nie posłucha.

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Pt paź 21, 2011 15:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

no tak ,ludzie to mają dobre serce :evil:

u mnie tłok ,bo pewnie bym zabrała :oops: już sama czuje dyskomfort ,a nie wiem co z Lusią.
Nikt nie pyta ,ona na pewno skończyła 7 miesięcy ,trzeba będzie robić sterylkę ,nie wiem wciąż czy nakłuwać ją czy nie...ten kociak dawno tak się nie czuł i nie zachowywał .

proszę o radę!

Malwinka ,nadrzewna to też niezbyt łatwa adopcja :( jest śliczna ,nawet bym powiedziała piękna i jak pokocha to nie odstąpi na krok ,tylko trzeba dać jej szansę .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 21, 2011 16:24 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Dorciu a ta surykatka to co to ma być?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pt paź 21, 2011 16:30 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Ostatnio jak Mruniaczek siedział i posypiał na parapecie to zaczęłam ja smyrać po łepetynce. Oczywiscie od razy sen jej przeszedł i postanowiła zamordowac moja rekę. :twisted: Były straszne pazury i jeszcze straszniejsze zęby (aż dziw,ze krew sie nie lała :wink: ) a potem jak przestałam ręką ruszac to zaczęla ją liiiiizać i liiiiizać i liiiiizac i nic nie odgryzla 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt paź 21, 2011 18:08 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Śliczny ten Bursztynek, dziwne że telefony nie dzwonią non stop :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt paź 21, 2011 19:39 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Oglądam zdjęcia Twoich pluszaczków, Dorciu, jak ja Ci ich zazdroszczę! Nawet myślałam przez moment, aby Ci znowu drapnąć jakiegoś...Cały czas mam przed oczami wesołą gromadkę cudaczków, kiedy przyjechałam do Ciebie po Muszelkę :D każde chciało do mnie na kolanka :D wszystkie szczęśliwe! Takich domów jak Twój to na palcach liczyć...I ciesz się, że możesz robić to co kochasz - pomagać tym biedakom, którym inny "człowiek" nie chce pomóc, bo uważa, że nie warto...A tak na marginesie, to śpieszę donieść...Muszelka jest już u nas rok :1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt paź 21, 2011 19:44 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

dorcia44 pisze:Obrazek
przypominamy się .
Maluch jest CUDOWNY .
pod każdym względem.

Surykatka na tymczasie

Obrazek

po tygodniu pasienia ...

Obrazek

skórka chleba na podwórku to największy skarb i przysmak. :?

Dżaga po sterylce .
Obrazek
Yoko po sterylce
Obrazek

Łojeja jakie pikności! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt paź 21, 2011 21:14 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

dziwne to wszystko ,wracam z pracy i marzę tylko o wejściu do domu ,o ich przytuleniu ,o ich ozorkach na buzi ,rękach ,o ich tańcach indiańskich pełnych radości .
Koty wtedy grzecznie czekają na swoją kolej :lol:
nawet sie nie rozbieram tylko od razu całą gromadę (teraz 6 ) zabieram na dwór .
Nie ważne że zimno ,że pada ,że byłam zmęczona ,one dają mi taką siłę i tyle radości że trudno mi to nawet okeślić. :roll:
Siadam na fotel i wtedy hulaj dusza piekła nie ma :mrgreen: która wejdzie bliżej ,która szybciej ...Dżaga (lejek okropny :twisted: ) zasiada najwyżej ,na tronie czyli moim biuście :lol: a reszta gdzie popadnie.
Koty są bardziej wyciszone ,chociaż Tytek ,Kropcia i Polatucha drą się i pchają wręcz na siłę do mnie ...
wtedy jest dobrze,już jestem bezpieczna ,jestem wśród swoich u siebie ...
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 22, 2011 10:28 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

Witam Pani Dorotko. Przed chwilą wysłałam dwa zdjęcia do Pani. Na jednym jestem z Betti,na drugim moja ukochana Kicia która odeszła w styczniu br. Nie wiem czy udała sie wysyłka bo jestem antytalent. Pozdrawiam i trzymam kciuki za udane adopcje.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Sob paź 22, 2011 12:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

muza_51 zdjęcia są :D pięknie się obie prezentujecie 8) a kicia bardzo piękna ,podobna z pysia do Malwinki :wink:
pozdrawiam wszystkich łikendowo :kotek:

wczoraj dostałam 215 zł od szefowej Marcelibu na pokrycie jednej sterylki :1luvu:
Monia ,ściskam cię bardzo mocno. :D

brakło mi żarełka ,musiałam dokupić w sklepie i po prostu ceny z kosmosu ,ja wiem że każdy chce zarobić :oops:

Dziś dłużej sobie poleżałam tz. wstałam o świtku ,poleciałam z burkami :mrgreen: na dwór i do łóżka hop z powrotem :smokin: i było mi doooobrze ,ciasno ale dobrze.

fajnie że jesteście :spin2:

O Bursztyna nikt nie pyta ,ogłoszenia ma w paru miejscach ,o przepraszam były 3 tel. ale takie gdzie nie oddam kociaka .
O Malwinkę też cisza,Lusia martwa cisza od paru miesięcy :roll: a to taki cudny mięciusi kociak ,taki aksamitny aż chce się ją ciągle macać...chociaż ona nie z tych co by ciągle tego chciała :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 22, 2011 16:56 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

jutro do Bursztynka przyjadą fajni ludzie ,zobaczymy jaki będzie efekt naszej rozmowy 8)

a ja znów troszkę pospałam ,w domciu cieplutko ,tak przytulnie :piwa: wszystko się pcha jak najbliżej pieca lub..mnie :lol:
podobno surykatka (dla której nie mam imienia :oops: ) wyje jak ja wychodzę z domu :roll:

chciałam Malwinie obciąć pazurki i znów nie mogłam ,podrapała mnie okropnie :evil: cała jestem w sznytach :? Gadzina nie potrafi jej przytrzymać ,chyba czas do wetki ,ale aż się boję.

Obie dziewczyny zdrowe ,na dworzu zimno ,stres i znów cos będzie za zakrętem.

no ale żebym ja nie dała rady sobie z takim małym sraluchem :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 22, 2011 20:11 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

uśmiech Malwiny :mrgreen:
Obrazek

czyż nie jest piękna 8)

Obrazek

Bursztynek

Obrazek
Lusiak
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 22, 2011 20:19 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

No jakaś surykatka to by mi się przydała.Na spacery,by mnie wyprowadzała.Koniecznie muszę pomyśleć. :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob paź 22, 2011 20:58 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

ojesooo, jaki uśmiech :mrgreen:
a ja myślałam, że fatalnie śmieję się do zdjęć :roll:

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Sob paź 22, 2011 21:04 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj maluchy do adopcji

już myślałam ze nikt nie zajrzy :oops:

surykatka na spacery kocha ,ale bez smyczy i na ogródek ,wielki świat ją przeraża.

a uśmiech Malwinki mniodzio :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]