panimama pisze:nazwałam ją Bunia i chyba będzie miała kotki bo brzusio jakieś duże
Maluchy szybko znajdują domki, a lepiej jak urodzi w domu niż gdzieś na ulicy. Później pannę wysterylizujesz i będzie spokój
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panimama pisze:nazwałam ją Bunia i chyba będzie miała kotki bo brzusio jakieś duże
panimama pisze:sterylizacja będzie w styczniu a najpóżniej w lutym bo już rozmawiałam z wetem na ten temat ,a boję sie aby ze maluchy nie znajdą domów i zostanę sama z tym wszystkim i sobie nie poradze.
panimama pisze:bo zapomniałam ci Bożenko napisac że rudo musiałam oddac bo skakała dzieciom na twarz była typowo wrednym kotem jak na rudasa przystało i mąż znalazł tę biedotę no i tak się u nas znalazła.Mój mąż uwielbia koty dlatego nie mógł jej zostawic .
panimama pisze:narazie to apetyt ma super je wszystko nie wybrzydza kończymy rano w niedzielę leki podawac no i zobaczymy czy brzusio się powiększy
panimama pisze:Bunia nie kicha nie ma gilka i w oczkach nie ma ropek tak więc można powiedziec że sukces ale brzusio duże mała boi się mężczyzn nie wiem czemu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 43 gości