PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 10:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

playbunny71 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ :birthday:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pt paź 21, 2011 10:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Dziękuję babeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak do tej pory dajemy sobie radę. Jakbym juz padała na pysk, będę stukac do Was.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 21, 2011 10:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Mulesiu to cynka daj w jaki dzień i o której nawiedzisz ową wystawę i może chlapniem kawkę :roll:

Odgruzowałam chatę łącznie z myciem okna 8O ,upociłam się jak szczur-toteż zmierzam krokiem rozmaitem w kierunku łazienki :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt paź 21, 2011 10:11 przez kotka doroty, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt paź 21, 2011 10:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Sto lat playbunny :piwa:

kotko doroty a ty mi nie odpisałaś na esemesa :evil:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt paź 21, 2011 10:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Ando - jak nie miotłą to kociołkiem :!: :!:

playbunny71 - sto szczęśliwych lat :birthday:

Jak mi paluch się zrośnie to na wystawę pooczłapię - koty pooglądać i Miauowiczów spotkać. To bym się do tej kawy dołączyła, mogę :?:
Dorotko, jak w przyszłym tygodniu pracujesz :?: Jeżeli wyjdzie mi chleb zamiast skórki na zakalcu to do pracy bym ci podrzuciła kawałek :wink: Przy okazji odbiorę wynik sprasowanych cycków po sąsiedzku
Agnieszko, w przyszłym tygodniu nie dam rady, m.in mam wywiadówkę u młodego :strach: Ale w następnym, jak najbardziej....

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt paź 21, 2011 10:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

kotka doroty pisze:Mulesiu to cynka daj w jaki dzień i o której nawiedzisz ową wystawę i może chlapniem kawkę :roll:

Chętnie :D ( spróbuję młodego wysłać z mężem do kina po wystawie )

Playbunny :balony: :torte: :balony:
Sto lat.

Bolkowa. Nie możesz, tylko obowiązkowo musisz :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt paź 21, 2011 10:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

babajaga pisze:
kotko doroty a ty mi nie odpisałaś na esemesa :evil:

Babajaguniu bom padnięta była,jak przyszedł :mrgreen:
Nie złość się na Dorotę :( bo będę płakać :cry:
Za dużo jedna paczka 13 zetów druga paczka 11 zetów-za duuużo :roll: wcale nie :twisted:
Filiżaneczki już wystawione,muszę kupić inny wieszaczek na owe ,to je będzie jeszcze bardziej widać :D

A tak swoją drogą to czekałam aż złość Tobie przejdzie :mrgreen: a tu dooopa :ryk: :ryk:
Ale i tak Ciebie koffam :1luvu:

Pisałam przeca żemmiędzynarodowa -nieuchwytna ,w poważnym niedoczasie 8O Do kawy się przyłączaj obowiązkowo :!:
W przyszłym tygodniu mam nocki :mrgreen: od 22 do 6 :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt paź 21, 2011 10:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

No już dobrze, już dobrze, już się nie gniewam.
Idę po kawę. Sama muszę pić.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt paź 21, 2011 10:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

To ja wypiję z Tobą tak wirtualnie :D
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt paź 21, 2011 10:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

kotka doroty pisze:

W przyszłym tygodniu mam nocki :mrgreen: od 22 do 6 :roll:

No nie :lol: To albo się zaczaję pod wejściem albo Ci paczką poślę do pracy :mrgreen: Uprzedź współpracowników, że zawartość będzie niewinna :wink:
Odpinam się na dzisiaj (jak mawia AYO), duży za chwilę wraca, spróbujemy samochód do użytku doprowadzić (raczej do mechanika).

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt paź 21, 2011 10:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Jak ja wam zawiszczam :x
I światówka, i spotkanko :cry:
I chlebek handemade :cry:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 21, 2011 10:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

AYO pisze:Jak ja wam zawiszczam :x
I światówka, i spotkanko :cry:
I chlebek handemade :cry:

Było w Gdańsku mieszkać :mrgreen:
Są pociągi z Gdańska do Poznania?Są!To wsiądż w jeden z nich i się przywież na światówkę :!: Wyrko jakieś mam ,to noclegu Tobie udzielę 8)
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt paź 21, 2011 10:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Ma wyrko Dorotka, to prawda. Poświadczam. I ma miejscówkę dla kurzoków na balkonie, w sam raz dla AYO :wink:
Obrazek

babajaga

Post » Pt paź 21, 2011 10:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Chlebek domowy to jest coś ! Ostatnio mam fioła na tym punkcie :D

playbunny, Sto Lat Babo w zdrowiu i otoczeniu kocim !!!! :1luvu:

Szyby dziś skute lodem 8O

Ando, jeśli czas nie jest problemem z byciem nami tutaj, absolutnie się od nas nie wymiguj, tylko bądź. Brak składki, chwilowy, dłuższy, to przeciez nie jest koniec świata :D

No i pochwalę się :mrgreen: Joarkadiowa Karinka jak widzi gębę moją fejsbukową to się śmieje :1luvu: Wreszcie się na coś ten fejs nadał :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt paź 21, 2011 10:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

babajaga pisze:Ma wyrko Dorotka, to prawda. Poświadczam. I ma miejscówkę dla kurzoków na balkonie, w sam raz dla AYO :wink:

bolkowa :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Playbunny!!!!!Pomyślności :piwa:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]