Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:A za nękanie dzwonieniem jest teraz 3 lata odsiadki zgodnie z kk
mb pisze:Szalony Kot pisze:Nie jestem prawnikiem, ale wydaje mi się, że w przypadku niedotrzymania warunków umowy następuje jej rozwiązanie - a tym samy jest to jednoznaczne z cofnięciem adopcji.
Też mi się tak wydaje.
Oni są durni i za wcześnie ujawnili się ze swoimi planami co do złamania zapisów umowy. Można więc zacząć działać od razu.
Ja-Ba pisze:Kurcze, czy jest jakiś paragraf na wyłudzenie podstępem? Bo tym własnie jest ta adopcja, co innego obiecali a co innego zrealizują.
Anna61 pisze:
Anielko, Pimpusia zdecydowanie może jechać do Ciebie, bo nasz doktor powiedział, że to dla kotki może być szansa na polepszenie jej stanu oczek, bo tam mają ogromne możliwości i sprzęt.
Anna61 pisze:Mała białobura koteczka jest już u mnie.
Pani rano do mnie zadzwoniła z pytaniem kiedy przyjadę po kota.![]()
Nie wiem co ja mam z nią zrobić. Jak mam ją wypuścić z powrotem na dwór.![]()
Jest łagodna i miziasta.
Resztę napisze później bo na 14 jestem umów ona u wetki na badania krwi z 6 kotami.
Angell14 pisze: No i całe szczęście że tak to sie skończyło. Ci ludzie to widać jak chorągiewki!!!
Nie doczytałam wcześniej, że maja dziecko - ale kot jako niespodzianka dla dziecka - to tez niezbyt dobry pomysł.
Teraz pozostaje mi trzymaćza kotkę
mb pisze:Angell14 pisze: No i całe szczęście że tak to sie skończyło. Ci ludzie to widać jak chorągiewki!!!
Nie doczytałam wcześniej, że maja dziecko - ale kot jako niespodzianka dla dziecka - to tez niezbyt dobry pomysł.
Teraz pozostaje mi trzymaćza kotkę
I za Anię - żeby przetrzymała to wszystko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i tyle napisu,Podjęliśmy decyzj
3 razy Broken mesage Broken mesage Broken mesage alkonu.
Anna61 pisze:Tu proszę o pomoc bo muszę ją zaszczepić ale najpierw wyleczyć z kk.
Muszę też oba zaszczepić na białaczkę bo nie mogą tez cały czas siedzieć zamknięte w pokoiku.![]()
Prosiłabym też o karmę bo apetyty mają spore.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 81 gości