Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 20, 2011 23:24 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misio chory :( :( :( Właśnie wróciłam z lecznicy - kicio został w szpitaliku :cry:

Jest zapalenie w pysiu Misia :? No i stan zapalny dróg oddechowych :oops: Nie jest bardzo źle - Misio nie ma podwyższonej temperatury, jednak podawanie antybiotyku z racji stanu zapalnego w pysiu jest konieczne. Ponieważ nie mam możliwości podawania Misiowi antybiotyku - stąd decyzja o pobycie w lecznicy. Pobyt w lecznicy - 5 lub 7 dni :?

Nie wiem dlaczego pojechałam do lecznicy - Misio zjadł porcję indyka z apetytem i bawił się, ale coś mi się w zachowaniu kota nie spodobało. I nie było to charczenie, Misio raczej lekko sapał a nie charczał - ale było to coś co kazało mi jechać do lecznicy ....

Przepraszam :oops:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw paź 20, 2011 23:30 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Ale za co przepraszasz? Za to że sie kotem zajęłaś? Daj spokój.

No i nie denerwuj mnie tym przepraszaniem - i tak mam problem i stres z podaniem tabletek p/grzybicy moim rezydentkom. Próbuję od ponad godziny na rózne sposoby i dupa. Totalna porażka. A jedna ma grzybiczne zmiany.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 20, 2011 23:45 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia - biorąc pod uwagę ostatnio obowiązujące na miau standardy to mam za co przepraszać, jestem złym DT :? Co prawda kasy na tymczasy nie zbieram, ale zawsze można coś wynaleźć 8)

Dlaczego tabletki na grzyba :?: Jak miałam atak pieczarkowy - jak Aluś do nas zawitał z dużym grzybem - to kociambry zastrzyki dostały. Tak mi po łbie lata 8)

Aleksandra59

Post » Pt paź 21, 2011 7:27 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Biedny Misio, znów się coś przyplątało. :(
Niech szybko staje na łapki :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt paź 21, 2011 9:15 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misio ma się zupełnie dobrze, jak na chorego kota - muszę mu budkę do lecznicy zawieźć, żeby kico miał trochę domu w lecznicowej klatce. Na razie ma domowy kocyk i podusię :wink:

Ja będę w lecznicy po pracy, może Barba50 będzie wcześniej i wymizia Misia :D

Aleksandra59

Post » Pt paź 21, 2011 12:21 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Ano byłam, wymiziałam Misia. Usiłował mruczeć, ale to było coś pośredniego między mruczeniem, a charczeniem. Ależ jaki z niego piękny kot 8O

Pierwszy ręczny kontakt - trochę syczenia, uszy jeszcze stulone

Obrazek

potem było już lepiej

Obrazek

do przyjaźni daleko, ale...

Obrazek
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt paź 21, 2011 12:32 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Basiu - wielkie dzięki :1luvu: :1luvu:

Zdjęcia przepiękne :D Ale chyba Misio mocno nasikał, bo domowe kocyki są inne :wink:

Aleksandra59

Post » Pt paź 21, 2011 12:33 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

barba50 8O 8O 8O 8O to on jest bardziej zsocjalizowany niż moja Nuteczka 8O 8O 8O
w ogole do żadnej mojej rezydentki byś tak nie podeszła i nie pogłaskała.

Aleksandra59 - w żadne słowo nt socjalizacji Misia ( a ściślej: braku jej efektow) już Ci nie uwierzę :D :D :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt paź 21, 2011 12:47 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze:Ale chyba Misio mocno nasikał, bo domowe kocyki są inne :wink:

Te też bardzo gustowne, nieprawdaż :?: :D
Marzenia11 pisze:w ogole do żadnej mojej rezydentki byś tak nie podeszła i nie pogłaskała.

Zakładać się nie będę, ale... to by się jeszcze okazało :mrgreen:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt paź 21, 2011 12:50 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Ja się mogę załozyć spokojnie, zwłaszcza że kasy mi bardzo potrzeba :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pt paź 21, 2011 13:01 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11 pisze:barba50 8O 8O 8O 8O to on jest bardziej zsocjalizowany niż moja Nuteczka 8O 8O 8O
Aleksandra59 - w żadne słowo nt socjalizacji Misia ( a ściślej: braku jej efektow) już Ci nie uwierzę :D :D :D

Bo Ciebie ciągle nie ma w domu więc kto ma je socjalizować ?? ;)
Dziękuję za życzenia Marzeniu wczoraj już się nie ogarnęłam ;)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt paź 21, 2011 13:18 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Jus87 pisze:
Marzenia11 pisze:barba50 8O 8O 8O 8O to on jest bardziej zsocjalizowany niż moja Nuteczka 8O 8O 8O

tzn to do mnie? że mnie nie ma w domu i dlatego mam dzikusy? :roll:

Jus87 pisze:Dziękuję za życzenia Marzeniu wczoraj już się nie ogarnęłam ;)

a myslałam ze się obraziłaś :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pt paź 21, 2011 14:37 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11 pisze:
Jus87 pisze:

tzn to do mnie? że mnie nie ma w domu i dlatego mam dzikusy? :roll:

:mrgreen: No :mrgreen: żarcik 8)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro lis 02, 2011 11:14 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marcelku... pamiętam... światełko dla Ciebie.

Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]