Miau Adopcje(11 do adopcji, 3 z budek, 3 rezyd.+TIGRA)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 19:17 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Mój aparat nie chciał się dzisiaj pogodzić z oświetleniem i niewiele (ale coś) udało mi się zrobić...

Na razie przepiękny Bączuś:
Obrazek Obrazek Obrazek

Jeszcze przerażony swoją sytuacją i czasem macha łapką ale już się uspokaja..
Ma cudny mięciutki nosek :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Wto paź 18, 2011 19:41 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

I cała reszta tego co wyszło (a załamałam się jak zobaczyłam jak mało na to ile pstrykałam..)

Maluchy:
dwie czarnulki (ratunku! jakie miały imiona? :oops: )
Obrazek Obrazek

Gładek (ja zawsze będę go nazywać Sreberko)
Obrazek Obrazek
West Side
Obrazek

i Gizemko dający buziaki i mruczący jak tylko się go dotknie
Obrazek Obrazek

Oprócz tego mam jeszcze Miciulkę i śpiącego Zyzia
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Wto paź 18, 2011 21:50 przez RKa, łącznie edytowano 1 raz

RKa

Post » Wto paź 18, 2011 20:11 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto paź 18, 2011 21:26 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Zyzio i Gizmo w nowych domkach!

Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło jak należy i żeby szybko rozkochali w sobie nowe rodzinki :D

RKa

Post » Śro paź 19, 2011 7:00 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

RKa pisze:Zyzio i Gizmo w nowych domkach!

Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło jak należy i żeby szybko rozkochali w sobie nowe rodzinki :D

trzymam kciuki nieustajaco ;-)
a baczek jest cudowny, ehh bajeczny....
co ja moge, że mam słabość do rudzielców...
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Śro paź 19, 2011 11:45 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

A ja jestem w kropce.. :(
Mam chętnych na Kabiego (znaczy Makumbę), chcą go odebrać w sobotę.. dom świetny i blisko mnie.. nie chcę zwlekać z adopcją bo mi się jeszcze rozmyślą, a on zrobił się potwór..

W ostatnich dniach był nie do zniesienia. Gryzie mnie i drapie po rękach, TŻ nie pada ofiarą takich agresji ale on to twarda ręka i żaden kot się nie odważy go dziabnąć.. To wygląda jak forma zabawy tylko że kociak przegina, to boli i do tego boję się, że będę miała zwrot z adopcji po jakmś czasie i do tego ludzie przestaną ufać fundacjom (bo że to kot szalony to oni wiedzą ale moich rąk nie widzieli)
Paskuda mi utrudnia wszystko :evil:

RKa

Post » Śro paź 19, 2011 12:03 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

RKa pisze:A ja jestem w kropce.. :(
Mam chętnych na Kabiego (znaczy Makumbę), chcą go odebrać w sobotę.. dom świetny i blisko mnie.. nie chcę zwlekać z adopcją bo mi się jeszcze rozmyślą, a on zrobił się potwór..

W ostatnich dniach był nie do zniesienia. Gryzie mnie i drapie po rękach, TŻ nie pada ofiarą takich agresji ale on to twarda ręka i żaden kot się nie odważy go dziabnąć.. To wygląda jak forma zabawy tylko że kociak przegina, to boli i do tego boję się, że będę miała zwrot z adopcji po jakmś czasie i do tego ludzie przestaną ufać fundacjom (bo że to kot szalony to oni wiedzą ale moich rąk nie widzieli)
Paskuda mi utrudnia wszystko :evil:

podetnij pazurki przed adopcją,
uspokoi sie chłopak ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Śro paź 19, 2011 20:10 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

To środkowe zdjęcie Bączka z Sabiną jest piękne! Kurde, zrobić takie samo, ale z odpowiednim tłem...I tak minimalnie bardziej odwracając modeli,żeby było widać odrobinę więcej twarzy Sabiny...
Sabina, wyglądasz cudownie, zdjęcie tchnie spokojem i miłością.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro paź 19, 2011 22:52 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

z radością informuję że wczoraj nowy dom znalazły zyzio i gizmuś z białym oczkiem :lol:
domy rewelacyjne, mam kontakt telefoniczny, kotom trafiło sie bardzo dobrze.tak trzymać :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro paź 19, 2011 23:12 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

heheh zdjęcie tchnie spokojem i miłością... szczególnie sabina tchnie spokojem :lol: :ryk: wiecznie wchodzi pod prądem elektrycznym :ryk: dzięki, aż mi się miło zrobiło.

kasia bardzo ci dziękuję za odwiedziny u kotków, jestes strasznie kochana dziewczyną. mi by sie nie chciało jeździc tyle czasu do moich wrednych ogonków.

krop znowu mi się zepsuł, doxyratio i gentamycyn na nowo apiać. ale po kilkudniowych dawkach jest znacznie lepiej. tak sobie myślę że juz z nami zostanie, bo nie ma okresu jak jest już z nim dobrze. w sumie nie wypada proponować nikomu kota który ciągle choruje.

chodze od wczoraj szczęsliwa jak dziecko z uwagi na adopcje 2 kociołów.w krótkim okresie wydałam 8 zwierzaków, to naprawdę dobry wynik. byle tak dalej :ok: :ok: :ok:

dziś byłam u kasprzyków- zakochałam się w sary muszce. ten kot ma powalający charakter :lol: w grudniu zabiorę kocicę sarze, bo miłość jest od pierwszego wejrzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

sznurek miał wczoraj okazję do adopcji, ale jak już ludzi do niego przekonałam, kot z mega mizi mizi zaczął mnie lać do krwi. nie robi tego normalnie, zestresował się biedak. za dużo ludzi go oglądało. jest fajny, strasznie sie lubimy, ale czasem świruje chłopak.

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Śro paź 19, 2011 23:13 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

RKa pisze:I cała reszta tego co wyszło (a załamałam się jak zobaczyłam jak mało na to ile pstrykałam..)

Maluchy:
dwie czarnulki (ratunku! jakie miały imiona? :oops: )
Obrazek Obrazek

Gładek (ja zawsze będę go nazywać Sreberko)
Obrazek Obrazek
West Side
Obrazek

i Gizemko dający buziaki i mruczący jak tylko się go dotknie
Obrazek Obrazek

Oprócz tego mam jeszcze Miciulkę i śpiącego Zyzia
Obrazek Obrazek

jedna chuda to kenza - siostra makumby który był kiedyś grzecznym chłopcem, a grubsza to gremlinka- samantha.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Czw paź 20, 2011 7:22 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

hop
Obrazek

maria_kania

Post » Czw paź 20, 2011 12:46 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

ale tu dziś cisza.....
Obrazek

maria_kania

Post » Czw paź 20, 2011 19:51 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

może i cisza, ale Bączek jutro jedzie do nowego domu ;)

maryjane82

Od: Nie paź 03, 2010 16:09

Post » Czw paź 20, 2011 22:07 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Swietna wiadomość! Nie poznałam go osobiście, ale jakoś zapadl mi w serce ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

[poprzednia][następna]