;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2011 19:19 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

cypisek pisze:Korzystając ,że mam chwilkę , zaraz wyruszam do weta. wielkie dziękuję dla Anny Kubicy, :1luvu: w imieniu kociaków. Są promocje w Rossmanie,będą puszeczki. :mrgreen: :ok:

Byłam dzisaj u. p. Jadzi leży pod tlenem....mnie chyba nie poznała. :(

Rudasek ten nowy...musi mieć kropelki Tobrex, jest szansa ,że uratuje oczko. :)
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro paź 19, 2011 19:30 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

od Tobrexu tańszym zamiennikiem jest Tobrosopt-porównaj ceny w aptece.(na stałe jestem biegła w kroplach do oczu-(już kilkunastu kotkom leczyłam oczka..)
a jeśli ma pomóc Tobrosopt to nie jest żle :ok: :ok: :ok:
no i bardzo szybko jest po nim poprawa ale koniecznie min.2x dz.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 19, 2011 20:43 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

smarti dzięki. :mrgreen: Jeszcze wet mówił o zakupie Corneregelu.Jutro pójdę do apteki zorientuję się co i jak w cenie.
Póki co maluszki śpią nakarmione.
Obrazek

cypisek

Post » Czw paź 20, 2011 20:52 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

U nas powolutku kociaki rosną ,apetyt mają że hej. Szukam tymczasu dla 2 małych kociaków.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pt paź 21, 2011 16:57 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

cypisek pisze:U nas powolutku kociaki rosną ,apetyt mają że hej. Szukam tymczasu dla 2 małych kociaków.

Obrazek
Obrazek

Cypisku te Twoje cudeńka to co jedno to piękniejsze :1luvu:
Anna Kubica

Post » Pt paź 21, 2011 21:11 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Tych cudeniek to nie powinno u mnie być. Niestety nie mam ani czasu ani miejsca nawet na pół kota. Mam skierowanie do szpitala już ponad tydzień leży w szufladzie. :roll: Zależy mi na znalezieniu Dt. dla tych kotów. Mam nadzieję ,że jeden Rudy i ta mała Biało Ruda pójdą już w niedzielę, Dzwoniła jedna babka w sprawie biało czarnego Rumcajsa. Zwierzyła mi się ,że miała 3 miesięcznego kota parę dni , ale musiała oddać ...bo był chory..cóż..odpadła jako domek dla Rumcajsa. :roll:

Mam nadzieję ,że niebieska Buczynka też znajdzie dobry domek w miarę szybko. Coż małe koty , ale apetyty mają jak duże. :roll:

Rumcajs
Obrazek
Ruda
wymaga kropienia oczka , póki co ma zamglone i na nie nie widzi. Wet mówi ,że jest szansa oby miał rację.Póki co kropimy mała dalej na antybiotyku , bo ma chrapliwy kaszelek.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pt paź 21, 2011 21:45 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

wiesz Cypisku-ja miałam latem 5 kociaków którym ropa wprost lała się z oczu :strach: -to było przerażające -otwierasz oczko a tu leje się kremowo-sinawa ropa..
trzy tygodnie zakraplania Tobrosoptu i oczki piękne... a teraz już powoli brykaja w swoich domkach... :D
trzeba konsekwentnie zkraplać i będzie dobrze :ok:

ale cudo ten Rumcajs :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob paź 22, 2011 21:07 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Ruda i Rumcajs pozdrawiają kochane cioteczki. :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Sob paź 22, 2011 22:06 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

cypisek pisze:Ruda i Rumcajs pozdrawiają kochane cioteczki. :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Ja wymiękam .... :love: :love:
Anna Kubica

Post » Nie paź 23, 2011 0:23 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Nie paź 23, 2011 20:16 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Jakie cuda :1luvu: :1luvu: Tylko calowac i miziac te kocie dzieciaki :1luvu:

Cypisku, jesli jestes chora to z tym szpitalem nie ma co kombinowac. Musisz sie polozyc i juz. Ja wiem, ze nielatwo to zorganizowac przy kotach, ale Twoje zdrowie jest wazne.
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie paź 23, 2011 21:09 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Wiem ,że zdrowie najważniejsze, ale muszę pierw oddać maluszki.Wtedy wezmę się za siebie. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Nie paź 23, 2011 22:06 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

No nie wierzę że jeszcze nikt się nie bije o te "cukierki" :1luvu:
Anna Kubica

Post » Pon paź 24, 2011 10:18 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

Pójdą migiem oba a zwłaszcza rudy-tylko trzeba oczko dobrze wyleczyć :ok:

smarti

Post » Pon paź 24, 2011 18:06 Re: Koty p. Jadzi ...podrzucone chore maluszki.!pomoc potrzebna!

przyszłam się przywitać cypisku :1luvu: cudne te Twoje kociaki :lol: a czy te maluchy mają ogłoszenia czy wydarzenie na fb?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia][następna]