Trwa łapanka 4 kociaków - 2 miesięcznych dzikusków!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 11:17 Trwa łapanka 4 kociaków - 2 miesięcznych dzikusków!

Kochani jestem w kropce szukam dt dla kociaków ,którym grozi tragiczna śmierć jak ich rodzeństwu :cry: Do stajni gdzie jeżdzę podrzucono 6 kociąt 2 miesięczne...Ktos widział że sa koty(5 sztuk z Radlina) to podrzucili 3 juz nie żyja...Jednego przejechał traktor,drugi się zmielił w maszynie do owsa,trzeciego rozteptał przez przypadek koń :cry: Ja nie wezmę chodz bardzo chcieli żebym zabrała 3 maluchy bo zimno i karmić nie będa bo nie chcą więcej kotów :cry: Ja nie wezmę dokociłam się 2 miesiące temu 7dmym kotem :oops: Boje się że cos do domu przywlokę choróbsko,moja 7 kocina była miesiąc bardzo chora ,ledwo ja wyciagnęłam z pod kosy jest juz szczepiona dwa razy,ale się boję,znajomi dokoceni...Doradzcie mi jakis schron gdzie by zawieść?
Ostatnio edytowano Pt paź 21, 2011 17:00 przez Gosiara, łącznie edytowano 3 razy
Gosiara

Post » Wto paź 18, 2011 12:36 Re: POTRZEBNY DT NA JUZ!PODRZUCONYM KOCIAKOM GROZI ŚMIERĆ!

Gosia czy jest wśród nich czarny kociak? Mam chętną na małego czarnuszka.
Zrób proszę fotki.

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto paź 18, 2011 15:49 Re: POTRZEBNY DT NA JUZ!PODRZUCONYM KOCIAKOM GROZI ŚMIERĆ!

Nie to są łaciatki,jutro tam jadę i porobię fotki...
Gosiara

Post » Śro paź 19, 2011 11:20 Re: POTRZEBNY DT NA JUZ!PODRZUCONYM KOCIAKOM GROZI ŚMIERĆ!

Dziś łapanka maluszków,kciuki potrzebne...Mam DT do poniedziałku puzniej nie wiem co z nimi zrobię? :cry:
Gosiara

Post » Śro paź 19, 2011 11:29 Re: POTRZEBNY DT NA JUZ!PODRZUCONYM KOCIAKOM GROZI ŚMIERĆ!

Później się będziesz / będziemy martwić dalej :ok: Super że na te kilka dni chociaż!!

sisay

Post » Śro paź 19, 2011 12:49 Re: POTRZEBNY DT NA JUZ!PODRZUCONYM KOCIAKOM GROZI ŚMIERĆ!

Martiwe się juz bo w pon,bede musiala je odwieśc do stadniny.......... :cry:
Gosiara

Post » Śro paź 19, 2011 12:59 Re: POTRZEBNY DT NA JUZ!PODRZUCONYM KOCIAKOM GROZI ŚMIERĆ!

Jadę na łapankę
Ostatnio edytowano Śro paź 19, 2011 18:52 przez Gosiara, łącznie edytowano 1 raz
Gosiara

Post » Śro paź 19, 2011 18:52 Re: POTRZEBNY DT NA JUZ!PODRZUCONYM KOCIAKOM GROZI ŚMIERĆ!

Kociaki strasznie dzikie,maja pełne miski jedzenia przeniosły się na ciepły strych....W efekcie łapanki mam poranione ręce :roll:Kociaki urzędują z dorosłymi kotami okazało się że jest ich 4+jeden 4 miesieczny ...łapałam 6 godzin,nikt mi nie pomógł nie zainteresował się...wątek uważam do zamknięcia...
Gosiara

Post » Śro paź 19, 2011 19:33 Re: Prosze o zamknięcie wątku!

Niefajne wieści :? szkoda maluchów, kurcze... i tak za niedługo trzeba będzie znowu łapać do sterylki :roll: szkoda ze tak wyszło :(

sisay

Post » Śro paź 19, 2011 20:01 Re: Prosze o zamknięcie wątku!

Do jakiej sterylki?Tam tym się nikt nie przejmuje tak samo jak tym ze 6 godzin w zimnie modliłam się do nich....Miałam najbardziej dobre saszetki śmierdzące ryba...Sama kupiłam,Kitena z Royala oraz mój czas i paliwo koleżanki z Gliwic...Nikt nawet nie przyszedł nie zainteresował się a jak zeszłam to się głupio pytali czy akcja się udała a mnie rece ciekły od krwi....Jestem tam tylko do kwietnia bo koniem,którym tam sie zajmuje jest do kwietnia potem jedzie do nowego domku...
Gosiara

Post » Śro paź 19, 2011 21:02 Re: Prosze o zamknięcie wątku!

ech... beznadziejnie.
Ciekawe czy by się zainteresowali pomocą, wiedząc ze na wiosnę bedą mieli 10 nowych kociaków :roll:

sisay

Post » Czw paź 20, 2011 9:32 Re: Prosze o zamknięcie wątku!

Im wygodnie Gosia przyjedzie wyłapie ,wysterylizuje znajdzie domy...O nie!frajerka nie jestem....
Gosiara

Post » Czw paź 20, 2011 9:58 Re: Trwa łapanka 2 miesięcznych dzikusków!

Teraz do mnie zadzwoniła właścicielka stadniny ze spróbuje złapać maluszki(życzę szczęścia)bo nie chce mieć tutaj przedszkola...Rok temu przygarnęła 5 kotów od zbieraczki z Radlina,która dostała eksmisję...Nie chce wiecej kotów ma dosyć do wykarmienia...
viewtopic.php?f=1&t=111775&hilit=Radlin&start=690
Gosiara

Post » Czw paź 20, 2011 12:22 Re: Trwa łapanka 2 miesięcznych dzikusków!

A widzisz, mówiłam ze we własnym interesie ruszą tyłek :twisted:

:ok:

sisay

Post » Czw paź 20, 2011 12:34 Re: Trwa łapanka 2 miesięcznych dzikusków!

Wśród maluszków jest śliczny czarnulek,ale dzikusek...
Gosiara

[następna]