PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2011 17:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

dolabra pisze:i proponuję na tym zakończyć sprawę Etiopii...
trzymajmy za nią kciuki i życzmy powrotu do zdrowia
Jesteśmy z Tobą Beata

I tu się zgadzam z Sol i dolabrą :(
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro paź 19, 2011 17:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

dolabra pisze:i proponuję na tym zakończyć sprawę Etiopii...
trzymajmy za nią kciuki i życzmy powrotu do zdrowia
Jesteśmy z Tobą Beata

Zgadzam się z Olą - takie nieszczęście, jak choroba, może spotkać każdą z nas - jeśli ktoś uważa, że jemu nie może się to przytrafić, to.... gratuluję dobrego samopoczucia. Wracaj do zdrowia Etiopio, świat się nie kończy- jeszcze będzie lepiej :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro paź 19, 2011 18:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

pomponmama pisze:takie nieszczęście, jak choroba, może spotkać każdą z nas - jeśli ktoś uważa, że jemu nie może się to przytrafić, to.... gratuluję dobrego samopoczucia

Z ust mi wyjęłaś.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro paź 19, 2011 19:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

I widzicie teraz Czarownice, czemu Was tofffffam??
Bo mądre i wrażliwe baby jesteście!!! Ja rozumiem, że czasem groma rzucić trzeba, bo Czarownica też człowiek i się wq..ić ma prawo!!!
Ale trzeba stanąć na wysokości zadania. Jesteście wielkie!!!!

Czas głosować!!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro paź 19, 2011 19:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

W nawiązaniu do głosowania proszę AYO, aby jutro jak będzie na łączu zechciała zestawić dwie kandydatury, które mamy na październik.
I zaczniemy wybierać!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro paź 19, 2011 19:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Prrrr.... szalona! Dziś dopiero dziewiętnasty!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro paź 19, 2011 19:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

villemo5 pisze:I widzicie teraz Czarownice, czemu Was tofffffam??
Bo mądre i wrażliwe baby jesteście!!! Ja rozumiem, że czasem groma rzucić trzeba, bo Czarownica też człowiek i się wq..ić ma prawo!!!
Ale trzeba stanąć na wysokości zadania. Jesteście wielkie!!!!

Czas głosować!!!!

Dziś jeszcze 19...może jakaś kandydatura wpadnie ?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro paź 19, 2011 19:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

babajaga pisze:Prrrr.... szalona! Dziś dopiero dziewiętnasty!

Co racja, to racja :mrgreen:
Ale napisałam, że JUTRO AYO jak będzie na łączu.... prawda??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro paź 19, 2011 19:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!!! .....MAĆ!

Właśnie obiłam sobie strategiczną część ciała wywinąwszy orła na rzygach Cizi :evil: :evil: :evil: :evil: Szlag! :evil: :evil: :evil: :evil: Aua... niewymowna mnie boli... :cry: ta kota mnie wykończy :evil: Zrobiłam szpagat na kafelkach - całe szczęście, że już w tym miejscu mam "pękniecie", bo jak by nie to, to bym pękła na bank :roll: Ledwo się pozbierałam z podłogi, w czym Pompon entuzjastycznie usiłował mi pomagać, bo jak mamunia się walnęła na ziemi - znaczy - będzie mizianko :twisted: Ja nie wiem, czy jutro o własnych siłach z łoża boleści wstanę :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro paź 19, 2011 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

pomponmama pisze::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!!! .....MAĆ!

Właśnie obiłam sobie strategiczną część ciała wywinąwszy orła na rzygach Cizi :evil: :evil: :evil: :evil: Szlag! :evil: :evil: :evil: :evil: Aua... niewymowna mnie boli... :cry: ta kota mnie wykończy :evil: Zrobiłam szpagat na kafelkach - całe szczęście, że już w tym miejscu mam "pękniecie", bo jak by nie to, to bym pękła na bank :roll: Ledwo się pozbierałam z podłogi, w czym Pompon entuzjastycznie usiłował mi pomagać, bo jak mamunia się walnęła na ziemi - znaczy - będzie mizianko :twisted: Ja nie wiem, czy jutro o własnych siłach z łoża boleści wstanę :roll:

8O biedna... znam ten bol dobrze ze sie o nic nie uderzylas :!:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Śro paź 19, 2011 19:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Jak to o nic? O d.. się uderzyła!
Obrazek

babajaga

Post » Śro paź 19, 2011 20:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

babajaga pisze:Jak to o nic? O d.. się uderzyła!

Noooo.... walnęłam o kafle kwintesencją kobiecości i to z takim rozmachem, że mi omal oczki nie wypadli :cry: Pewnie mogłam się przy okazji huknąć np w łeb o szafę, ale w obliczu... :roll: no może to nie jest właściwe słowo.... - niech będzie w świetle przydzwonienia tą częścią ciała w ziemię, pewnie tej głowy bym już nawet nie poczuła :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro paź 19, 2011 20:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Wiecie, że podobno kość ogonową można nawet złamać? :strach:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro paź 19, 2011 20:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

no ok ale d... nie szklanka. gorzej jesli chodzi o glowe...
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Śro paź 19, 2011 20:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

jozefina1970 pisze:Wiecie, że podobno kość ogonową można nawet złamać? :strach:

8O wypluj te słowa czarownico, bo jeszcze się spełni... 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]