Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Ciocie kochane czy któraś z Was ma może mi pożyczyć kamerę , bo to co wyprawia Emi nie da sie opisać , no nie da sie , to jest ADHD, tajfun , tornado w jednej klatce kennelowej , no nie iidzie pisac bojak na nia patrze to sie smieje jak głupi do sera![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Ciocie kochane czy któraś z Was ma może mi pożyczyć kamerę , bo to co wyprawia Emi nie da sie opisać , no nie da sie , to jest ADHD, tajfun , tornado w jednej klatce kennelowej , no nie iidzie pisac bojak na nia patrze to sie smieje jak głupi do sera![]()
![]()
Myszolandia pisze:Just ,Ty albo CIoteczka Kociara może fonem nagrajcie ,jak wyjdzie tak wyjdzie
Kochana Mała Słodzinka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:spoko, wpadne kiedys z aparatem to sie nakreci o ile akurat w tym momencie szanowna panienka zechce mnie zaszczycic widokiem swoich szalenstw. Tylko potem ktos mi bedzie musial pomoc wstawic filmik na forum, bo nie wiem jak
Anna Kubica pisze:Kociara82 pisze:spoko, wpadne kiedys z aparatem to sie nakreci o ile akurat w tym momencie szanowna panienka zechce mnie zaszczycic widokiem swoich szalenstw. Tylko potem ktos mi bedzie musial pomoc wstawic filmik na forum, bo nie wiem jak
Z tego co się dowiedziałam to "szanowna panienka" najbardziej lubi swoje harce późnym wieczorema więc czeka Cię nocka z małym ADHD-owcem
MARGO pisze:Anna Kubica pisze:Kociara82 pisze:spoko, wpadne kiedys z aparatem to sie nakreci o ile akurat w tym momencie szanowna panienka zechce mnie zaszczycic widokiem swoich szalenstw. Tylko potem ktos mi bedzie musial pomoc wstawic filmik na forum, bo nie wiem jak
Z tego co się dowiedziałam to "szanowna panienka" najbardziej lubi swoje harce późnym wieczorema więc czeka Cię nocka z małym ADHD-owcem
Starszyzna idzie spać a mała im nie daje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MariuszK i 338 gości