Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT/DS w każdej ilości...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 10:56 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

Zapomniałaś tylko dodać, że OKI nie wie, o której będzie w domu ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 17, 2011 11:02 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

PILNIE potrzebujemy dom tymczasowy dla młodej czarnej koteczki, jej pani się wyprowadziła i kotkę zostawiła. kotka mieszka na dworze, jest przeganiania przez miejscowe koty, często gonią ją nawet przez ruchliwą ulicę. Łomianki.

Szalony Kocie - MAM NADZIEJĘ że mniej niż stówka :roll: wg netu apteka do 20-ej
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon paź 17, 2011 11:12 Re: Fundacja "JOKOT" - 1-2.10 PIKNIK POD LECLERC NA BIELANACH!

renatab pisze:
Aleba pisze:Dostałam zgłoszenie o czarnej koteczce, prawdopodobnie wywalonej z domu :(
Koczuje pod blokiem znajomej karmicielki, łasi się do ludzi, daje brać na ręce.
Karmicielka błaga o pomoc, bo coraz zimniej jest, no i jest ryzyko, że ktoś zechce kotce zrobić krzywdę.
A my nie mamy jej gdzie zabrać!

Mojej sąsiadce zaginęła czarna kotka.Napisz w którym miejscu ona jest,może to ona :(

Chyba nie. Ta jest na Bródnie, ul. Ogińskiego.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon paź 17, 2011 11:40 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

jopop pisze:PILNIE potrzebujemy dom tymczasowy dla młodej czarnej koteczki, jej pani się wyprowadziła i kotkę zostawiła. kotka mieszka na dworze, jest przeganiania przez miejscowe koty, często gonią ją nawet przez ruchliwą ulicę. Łomianki.

Szalony Kocie - MAM NADZIEJĘ że mniej niż stówka :roll: wg netu apteka do 20-ej

To ja mogę podjechać, kupić i podrzucić do Boliłapki razem z karmą wątrobową.
Tylko adres do apteki i całą tę resztę danych na pw ;]

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon paź 17, 2011 12:05 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

Mogę wziąć dwa koty do siebie do domku na zabudowanym balkonie. Domek ocieplony, codziennie porcja jedzenia i picia. Na balkonie aktualnie mieszkają dwa kocury, jeden kastrowany drugi nie. Gdybyście reflektowali to jestem do dyspozycji. Miejsce Jelonki w bezpiecznej okolicy.

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pon paź 17, 2011 22:55 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

przypominam, że szukam kierowcy na weekendowy lub poweekendowy praski wieczór/noc. będzie zimno, uroczo, tajemniczo, groźne, walerianowo-tuńczykowo i ogólnie wesoło. a, jeszcze długo :twisted:

zapewniam moje urocze towarzystwo. być może pojawią się też jakieś koty :wink:
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 18, 2011 6:51 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

jopop pisze:przypominam, że szukam kierowcy na weekendowy lub poweekendowy praski wieczór/noc. będzie zimno, uroczo, tajemniczo, groźne, walerianowo-tuńczykowo i ogólnie wesoło. a, jeszcze długo :twisted:

zapewniam moje urocze towarzystwo. być może pojawią się też jakieś koty :wink:

zaraz pokombinuję coś z jakimś bazarkiem na benzynę, bo ja chętnie pomogę jak zawsze, tylko "precious liquid" do car muszę jakoś opłacić :?
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Wto paź 18, 2011 20:06 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

byłoby super ;)

dziś 7 kotów do kastracji i 2 maluchy, ok. 2,5-3 mce. na razie dzikie. szukają DT.
Obrazek

jopop

Post » Śro paź 19, 2011 17:43 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

Ogromna prośba o pomoc do kierowców!

Potrzebujemy jutro rano przewieźć kilka kotów z Żerania do lecznicy.
I wieczorem trzeba te same koty odebrać z lecznicy i odwieźć na Żerań.
To musi koniecznie być jutro.

Kto może pomóc???
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro paź 19, 2011 17:46 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

Aaaa, widziaaałaaam koootaaa naaaaa Cyyyytaaaadeeeliiii :cry: :cry: :cry: tłuuustyyy, pigwiiiiniaaaastyyy, uchooo caaaałeeeee - zaaaa coooo???
Przy stołówce urzęduje :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro paź 19, 2011 17:48 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

Mamusia Małej Czarnej? :twisted:

Rozumiem, że chcesz sobie złapać kolejnego pingwinka... 8)
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro paź 19, 2011 17:49 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

Aleba pisze:Mamusia Małej Czarnej? :twisted:

Rozumiem, że chcesz sobie złapać kolejnego pingwinka... 8)

:twisted: :twisted: :twisted: zgiń, przepadnij :twisted: :twisted:
gorzej, że nie wiem, co to za płeć, kocicy chyba nie wypuścimy przy tych temperaturach :( - spróbuję jutro pogadać z dziewczynami ze stołówki, może wiedzą coś bliższego :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro paź 19, 2011 18:00 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT dla kociąt i kotów!

Pogadaj.

A ja przypomnę :!:
Aleba pisze:Ogromna prośba o pomoc do kierowców!

Potrzebujemy jutro rano przewieźć kilka kotów z Żerania do lecznicy.
I wieczorem trzeba te same koty odebrać z lecznicy i odwieźć na Żerań.
To musi koniecznie być jutro.

Kto może pomóc???
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro paź 19, 2011 21:31 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebna pomoc kierowcy/-ów 20.10

no to ryfa.

MUSZĘ jutro rano zawieźć z Żerania na Ursynów (i po poludniu z powrotem) minimum 6 sztuk, lepiej byłoby 10. komunikacją miejską będzie mi ciężko...

HELP!
Obrazek

jopop

[poprzednia][następna]