Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kika. pisze:Podobno ktos juz wzial Jacusia Grzybka - czy to prawda?
tillibulek pisze:dziewczyny, co z glosowaniem w krakvecie?
Instrukcja głosowania w Krakvecie:
1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Październik 2011"
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, którą wybierasz i klikasz pod ankietą "wyślij".
Jeśli jesteś zarejestrowany na KV forum i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14300
dlaczego tak malo glosow na wolontariuszki z Palucha??
magaaaa pisze:Czas spojrzeć prawdzie w oczy: nie mamy szans na zostanie faworytem w głosowaniu miau.
Nie żebym spac przez to nie mogła, ale zastanawia mnie dlaczego.
Czy koty z Paucha są jakieś gorsze? Niemedialne?
Niepopularne?
Większość forumowiczów to Wwa i okolice...
I trochę smutno, ze tak niewiele osób z nami sympatyzuje.
Wobec powyższego chciałabym zwrócic Waszą uwage na to, że nasze głosy można jeszcze przenieść na kogoś innego. W czołówce trwa bardzo wyrównana walka - jeśli macie tam kogoś kogo chcecie wesprzeć - głos można przenieść. Nam już nie pomoże.
A zawsze wygrają potrzebujące koty.
tillibulek pisze: w takim razie o cos innego podpytam - syn znajomej, ktora zaadoptowala 2 koty z miauka (m.in. paluszka Hermesa) szuka schroniska, w którym moglby sie zglosic na wolontariusza, chce pomagac przy kotach - problem w tym, ze on ma jakas duza traume zwiazana z psami, boi sie ich i wolalby nie przebywac w ich poblizu.... szuka schroniska typowo kociego, z samymi kotami.... na Paluch ma najblizej.... podpowiecie cos ewentualnie?
alareipan pisze:Za pamięci, chyba, że już to odnotowałyście![]()
Ogłaszamy nowy nabór do schroniskowego wolontariatu. Wnioski przyjmujemy do 31.10.2011 roku
Kwestionariusz należy wypełnić i dostarczyć do Sekretariatu Schroniska od poniedziałku do piątku w godz. 12.00 - 15.00 lub przesłać na adres info@paluch.org.pl
Kwestionariusz można znaleźć pod tym adresem.
szuka schroniska typowo kociego, z samymi kotami.
Jagooda pisze:Kika. pisze:Podobno ktos juz wzial Jacusia Grzybka - czy to prawda?
No właśnie, co z Jacusiem?
Tak strasznie było mi go szkoda, nawet rozważałam adopcję ale... moja rodzinanie chciała płochliwego lękliwego i dorosłego kota.
Znalazł dom?
EdytaB_a pisze:Kika. pisze:Podobno ktos juz wzial Jacusia Grzybka - czy to prawda?zoyabea pisze:Myślę, że śmiało można powiedzieć, że to był owocny weekend.
Do domu poszedl wczoraj Wstydniś, bardzo nieśmiała Pingwinka, dziś poszedł Palikot, zapomniany Jacuś Grzybek w duecie burym Leonem![]()
naline pisze:EdytaB_a
Ja odniosłam wrażenie, że to było pytanie co tam z Jacusiem w znaczeniu jak się miewa
Są jakieś wieści w tym względzie?
MalgosiaZ pisze:A ja się przypominam z potrzebami Paluszków !!!
-gazety i ścinki z niszczarek
-gałganki małe i duże
-dobre,wysokokaloryczne jedzonko
IDZIE ZIMA !!!
AnielkaG pisze:szuka schroniska typowo kociego, z samymi kotami.
u mnie nie ma psów![]()
Tylko Azyl w Konstancinie albo Koci Świat w nasielsku ma same koty
tillibulek pisze:MalgosiaZ pisze:A ja się przypominam z potrzebami Paluszków !!!
-gazety i ścinki z niszczarek
-gałganki małe i duże
-dobre,wysokokaloryczne jedzonko
IDZIE ZIMA !!!
ale jak to przekazac schronisku jesli ktos jest niezmotoryzowany?
MalgosiaZ pisze:Jeśli tylko jest coś dla Paluszków, zawsze znajdziemy jakiś transport . To nie jest problem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Wix101 i 84 gości