Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja też nie przypuszczałam, że sytuacja ułoży się w ten sposób. ale to dobrze. hipotetycznie w bardzo awaryjnej sytuacji został taki Zwierzyniec, który spokojnie mógłby bytować w jednym mieszkaniu. a to już sukcesMagis pisze:turkusowa pisze:czyli zostaje Sofija i Asystent?
oraz Samanta, Malwisia i Karolka
w życiu bym nie przypuszczała, że zostanie nam na koniec więcej kotów niż psów![]()
Szalony Kot pisze:Sunie jadą w środę, wiezie je Kaja, wiezie dużym busem, wiezie je trzy.
Więcej nie wiem![]()
Mogę wstawić Wam zdjęcia kojców - jeszcze z dwoma budami i jeszcze nieosłoniętych i jeszcze bez drzwi
Carmen201 pisze:O telefon do Pani Basi poprosiłam Jolę, jak również o obudzenie dra Bartolika![]()
I w ogóle dostałam przemiłego maila, od Pani z okolic Kutna z pytaniem jak można pomóc (adopcje nie wchodzą niestety w grę). Ton i treść ujęły mnie bardzo
Zaprosiłam Panią tu, może znajdzie chwilę i pomoże w ogłoszeniach (o brakach w kasie też naturalnie napisałam Ewo.
Fajnie, miło. Daje pozytywnego kopa w tyły (to dorabiam ogłoszeń w związku z tym
Carmen201 pisze:O dostarczeniu nie pomyślałam - ale ta firma węglowa nie dostarcza?
I jednak będziemy kupować węgiel?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Luiza411 i 33 gości