Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:http://www.dogomania.pl/threads/216345-O-kurka!-...porcelanowa-dla-Tyskich-Mruczk%C3%B3w?p=17837734#post17837734
[size=150] ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA TYSKICH MRUCZKÓW
w tym miedzy innymi dla naszego kochanego pulpecika
MARGO pisze:mam takiego jednego potwora co przychodzi w nocy i budzi, jak jest głodny, depcze, depcze, aż dobudzi, jestem niewyspana...
Justa&Zwierzaki pisze:MARGO pisze:mam takiego jednego potwora co przychodzi w nocy i budzi, jak jest głodny, depcze, depcze, aż dobudzi, jestem niewyspana...
A Eustaszek tak tez potrafi budzić i to nie koniecznie o jedzonko tylko o mizianko
Anna Kubica pisze:Justa&Zwierzaki pisze:MARGO pisze:mam takiego jednego potwora co przychodzi w nocy i budzi, jak jest głodny, depcze, depcze, aż dobudzi, jestem niewyspana...
A Eustaszek tak tez potrafi budzić i to nie koniecznie o jedzonko tylko o mizianko
Justa dobrze że jesteś porządną kobitkąbo jak by tak na mnie Eustaszek wlazł to wgniótł by mnie w materac
Justa&Zwierzaki pisze:Anna Kubica pisze:Justa&Zwierzaki pisze:MARGO pisze:mam takiego jednego potwora co przychodzi w nocy i budzi, jak jest głodny, depcze, depcze, aż dobudzi, jestem niewyspana...
Justa dobrze że jesteś porządną kobitkąbo jak by tak na mnie Eustaszek wlazł to wgniótł by mnie w materac
Baa dziś Eustaszek obronił mnie przed pazurkami Majeczki która sobie na mnie ostrzyła pazurki jak ja zajmowałam sie Emi w klatce , mam ochraniacza ze ho ho
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1401 gości