No. My mieli kilka wątków. Kefir jak był beze mnie tez miał. To lecim z nowym. Ja jestem Morfeusz - nie słuchajcie co o mnie mówią, jestem miły i takie tam. Kefir jest mądry. Oba śmy som git. Zapraszamy. No.
Ostatnio edytowano Wto lip 17, 2012 13:58 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 69 razy
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
i ja też jestem i dwie moje starsze koleżanki Stasia i Fredzia , hej chłopaki - Mieto i Duża też
ostatnio moja Duża rozmawiała z Waszą Dużą , że może któreś z nas by do Was przyjechało zimą na trochę jak moja Duża wyjedzie, no niby jedno z naszej trójki, ale od razu zostałem zdyskwilowany z listy wyjazdu , ot taka sprawiedliwość , jeden jestem chłop i mię nie biorą w ogóle pod uwagę chyba coś ukrywajom, bo nie chcom abym się z Wami osobiście poznał