MalgWroclaw pisze:Bardzo chciałabym mieć troszkę spokoju od gabinetu
Fasolka
Fasoleczko,
a ile jeszcze będziesz tam jeździć mówili Ci? I czy Duża jakoś Ci to wynagradza?
Władzio
Moderator: Estraven
Fasolka
Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Bardzo chciałabym mieć troszkę spokoju od gabinetu
Fasolka
A ja od wizyt weta w moim własnym Domku!
Inka
kokocha pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Bardzo chciałabym mieć troszkę spokoju od gabinetu
Fasolka
A ja od wizyt weta w moim własnym Domku!
Inka
Koteczki, moje koteczki. Jak Was pocieszyć?
Ja też będę musiał na badania pojechać, ale Duża mówi, że to po Wielkim Dniu
ale ten dzień już tak blisko... i też będę musiał jechać..
Władzio
Haker1 pisze:O czyżby czyżyk, czyli krajanie, Władzio i Amelka?
Pysia i Haker
kokocha pisze:Ale kółko wzajemnej adoracji udręczonych się znalazło. Ja nie jeżdżę tak często do gabinetu, ale się stresuje za każdym razem jak tego włochacza biorą, bo się boje, że mnie też... To jest taki stresss, że ja cię... chowam się pod wannę
Amelka
kalair pisze:kokocha pisze:Ale kółko wzajemnej adoracji udręczonych się znalazło. Ja nie jeżdżę tak często do gabinetu, ale się stresuje za każdym razem jak tego włochacza biorą, bo się boje, że mnie też... To jest taki stresss, że ja cię... chowam się pod wannę
Amelka
Amelciu!![]()
Wspolodczuwasz!
kokocha pisze:kalair pisze:kokocha pisze:Ale kółko wzajemnej adoracji udręczonych się znalazło. Ja nie jeżdżę tak często do gabinetu, ale się stresuje za każdym razem jak tego włochacza biorą, bo się boje, że mnie też... To jest taki stresss, że ja cię... chowam się pod wannę
Amelka
Amelciu!![]()
Wspolodczuwasz!
Kiedy ja nie chcę Ciociu. Ja chcę święty spokój. No i lepiej, żeby Władzio nie chorował..
Amelka

kokocha pisze:zwierzak08 pisze:Cześć Dwupaku![]()
Kiteczko![]()
Jaka gracja
Jednak kotki z ładną figurką to tak umieją
Amelka

zwierzak08 pisze:kokocha pisze:zwierzak08 pisze:Cześć Dwupaku![]()
Kiteczko![]()
Jaka gracja
Jednak kotki z ładną figurką to tak umieją
Amelka
Cześć Wam Słodziaki![]()
Amelko a pokaż się nam![]()
Wiesz ja to grację mam tak z pozoru, a ostatnio jak wróciliśmy z działki to miałam takie brudne uszy, że Asia mi je czyściła i czyściła, nawet małego ślimaczka miałam w uchu![]()
a byliśmy tylko 2 dni
![]()
Pozdrowienia kumpelo, dla Władzia oczywiście też
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 25 gości