Marzenia11 pisze:Z frontu ogłoszeniowego:
DO OGŁOSZEŃ CZEKAJĄ - w kolejności od najpilniejszego kota:
1. Burania - ogłoszę
2. Kulka - nie mam zdjęc
OGŁOSZENIA MAJĄ czyli pilnych adopcji ciąg dalszy
1. Ciumcia - do odświeżenia (Adam)
2. kociaki szarańcza (Zuza, Simba) - aktualne (Adam)
i carlowe (Isia,Bloody Burania) i coffiowe (Czarnula z szarańczy na fotce na zachętę) - aktualne (Adam)
3. Carla - do odświeżenia ( Adam)
4. Promyk - aktualne ? (Szalony Kot)
Rozumiem, że w dalszym ciągu gluta leczą: Funiek, Milka, oczko leczą: Rysia, Pinia, Krówka i na sterylkę czeka Mućka - smarti coś się zmieniło?
Burania-gotowa jak najbardziej do domku,
Kulka zdjęcia w toku-umizguję się do szalinego kota o głoszenie
Ciumcia-jest chuda,chociaż je,wygląda średnio-jak skocony cyklop

,niby jest wyluzowana i tuli się do mojego męża jak szalona,Kamilowi-jak tylko go zobaczy wskakuje natychmiast na ramiona, ale ma wciąż przebłyski świra na mój widok

-zrobimy jej testy bo już nie wiemy czy to stres czy przypadkiem nie choroba
Zuza,Simba- cudowne buraski gotowe do domku najchętniej razem lub na dokocenie-nie na samotność!,
Isia-gotowa do domku-bardzo wesoła

,
B.B.-słodka i śliczna,moja kochana kruszynka z wiecznie napchanym brzusiem,bardzo wrażliwa-psychicznie i fizycznie,
Coffiowe-tylko duży Zozol się nadaje do pójści do domku jako kot "nieśmiały"-reszta wymaga "doswojenia"

,
Carla-słodki miziasta kocica wielkiej urody

,
Promyk-piękny,wypasiony,żarloczny na michę i uczucia

,zwariowany,
w kotach niegotowych do adopcji wszystko bez zmian-tyle że Rysia czeka na sterylkę(mimo blizny ktorą sama widziałąm-prawdopodobnie tzw."zabłakany jajnik"

,a Coffi czeka na kogoś kto ją oswoi
Mamuśka-to chyba dokładnie takiego kota Twoja Mama zamówiła-czyz nie?

miał być megamiziak to jest-u nas produkujemy koty zgodnie z zamówieniem
a że miauczy jak się schowa to faktycznie rzadkość-przeważnie cholery siedzą cicho jak trusie i śmieją się że człowiek ich szuka często "odchodząc od zmysłów"
Marzenia-foty Sznitzla,plizzzz