MELANIA chce zostać jedynaczką. Bardzo potrzebny DT!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 20:20 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

to wet podajac paste nie przewidzial, ze tak sie moze skonczyc?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon paź 17, 2011 20:27 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Nie wiem czemu ale wychodzą na zimną podłogę i stoją nad miską z wodą ale jej nie piją.W kociarni jest zimno, piecyk dymi ale maja termofory i elektryczne poduszki.Nie chcą być w cieple, trzęsą się z zimna ale nie wchodzą do koszyczków
Obrazek

stukot

Od: Wto wrz 13, 2011 21:43

Post » Pon paź 17, 2011 20:28 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

stukot pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie wiem czemu ale wychodzą na zimną podłogę i stoją nad miską z wodą ale jej nie piją.W kociarni jest zimno, piecyk dymi ale maja termofory i elektryczne poduszki.Nie chcą być w cieple, trzęsą się z zimna ale nie wchodzą do koszyczków

moze mają goraczkę i dreszcze
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon paź 17, 2011 20:32 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

nie wierzę :conf: to nie możlie :strach: te cudne kociaki :conf: nie do poznania... Aż serce pęka z rozpaczy
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Pon paź 17, 2011 20:40 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Wstrzyknęłam im do pyszczków glukozę,termofory ciepłe, nic więcej nie mogę zrobić...ta noc będzie decydująca przynajmniej dla jednego z nich
Obrazek

stukot

Post » Pon paź 17, 2011 20:59 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

a co wet poradzil robic??
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon paź 17, 2011 21:06 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

kurcze trzymam kciuki bo tylko tyle mogę, poradzić nic nie umiem bo się kompletnie na maluchach nie znam ...
czworaczki trzymajcie się :ok: i TY stukot :ok:

sama mam szpital teraz w domu i moje jak miały własnie gorączkę to z ciepła uciekały, zamykałam w transporterze z termoforem ... nie było jak uciec ;)
7ksiezyc

Post » Pon paź 17, 2011 21:07 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Kazał podać glukozę i z rana przyjechać do niego.
Obrazek

stukot

Post » Pon paź 17, 2011 21:07 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

wlasnie i założ albo nowy watek albo zmien tytuł - wiecej osob zajrzy moze cos ktoś podpowie ...
jeszcze raz :ok: :ok: :ok:
7ksiezyc

Post » Pon paź 17, 2011 21:13 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Takie wiszenie na miską z woda jest bardzo groźne. One powinny moim zdaniem dostać antybiotyk i to nie byle co. Może cykloferon. Jeśli masz jakis antybiotyk w domu to daj już teraz. Nie czekałabym do rana.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon paź 17, 2011 21:19 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Co może oznaczać "wiszenie nad wodą"???????????????
Obrazek

stukot

Post » Pon paź 17, 2011 21:23 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Właśnie jak siedzą nad miską z wodą, ze zwieszonym łebkiem i nie piją - tak zachowują się np. koty chore na pp - mam nadzieję, ze w tym przypadku to nie to. Na wszelki wypadek może spytaj seję, majencję lub mratę - one mają ogromne doświadczenie z maluchami i kłopotami, a seja jest chwilowo online.
To nie wygląda na coś, przy czym można czekać do rana.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 17, 2011 21:30 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Nie wiem jak można odrobaczać tak wyglądające kocięta. One wyglądaja na ciężko chore. Te trójkatne pychalki nie wróżą nic dobrego.
Myślę, że naprawdę powinny dostac antybiotyk.
Masz się z kim skontaktować?

Lidka

Post » Pon paź 17, 2011 21:33 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Alienor pisze:Właśnie jak siedzą nad miską z wodą, ze zwieszonym łebkiem i nie piją - tak zachowują się np. koty chore na pp - mam nadzieję, ze w tym przypadku to nie to. Na wszelki wypadek może spytaj seję, majencję lub mratę - one mają ogromne doświadczenie z maluchami i kłopotami, a seja jest chwilowo online.
To nie wygląda na coś, przy czym można czekać do rana.

ciekawi mnie to dlaczego akurat nad miską z wodą,to tak jakby chciało im sie pic a jednoczesnie miały wodowstret
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon paź 17, 2011 21:42 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

To wiszenie to bardzo chcrakterystyczny objaw.
Oby to było nie to.
Ale na wszelki wypadek do poczytania
http://www.vetopedia.pl/article54-1-Pan ... tyfus.html

I działać trezba mocno i najszybciej jak sie da.

Lidka

[poprzednia][następna]