CHCIALABYM ADOPTOWAC KOTA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 20:03 Re: CHCIALABYM ADOPTOWAC KOTA

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.
Najchetniej to bym przygarnela kazdego z nich, ale tak sie niestety nie da :( Kazda kocia historia jest poruszajaca...
Chyba zdecyduje sie na 16letnia staruszke. To jej naprawde jej jedyna szansa. Mam nadzieje, ze jest w stanie zaakceptowac jeszcze jedna dziewczyne w domu, ktora byla tam de facto pierwsza.
Mysle, ze na razie temat zawieszamy, ja skontaktuje sie z duszkiem i dopytam o szczegoly. Zobaczymy co z tego wyniknie. Lodz nie jest punktem na moim tourne po Polsce, ale moze sie jakos uda.
Jeszcze raz wszystkim dziekuje i pozdrawiam :*

marta epletre

Od: Pon paź 17, 2011 16:14

Post » Pon paź 17, 2011 20:05 Re: CHCIALABYM ADOPTOWAC KOTA

Marta :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 17, 2011 20:09 Re: CHCIALABYM ADOPTOWAC KOTA

Ja tam się cieszę bez względu na to jakiego kotka przygarniesz, e szukasz takiej kociej bidy.
A Muszka faktycznie bardzo potrzebuje pomocy, więc mocne kciuki! :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon paź 17, 2011 20:15 Re: CHCIALABYM ADOPTOWAC KOTA

Mrówka.Ja też się zawsze cieszę, szczególnie jeśli chodzi o koty ze schronu.Jejku, ale fajnie :dance: :dance2: :dance:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 17, 2011 20:22 Re: CHCIALABYM ADOPTOWAC KOTA

Dziewczyny, dziekuje za mile slowa. Nie ma co sie cieszyc na wyrost, taka prawda. Wszystko zalezy teraz od drugiej strony, czy uda nam sie dogadac. Juz raz mnie splawiono. Ja nie naleze do osob majetnych, wynajmuje mieszkanie i jezdze kochanna stara honda. Ale stac mnie na hillsa vet essentials dla Natashki. Zobaczymy, jakie sa koszty leczenia i mieszkania dla Mrowy. Mam nadzieje ze to mnie nie przerosnie finansowo. To bylby dramat. Jezeli wszystko dobrze pojdzie i kicia szybko wroci do sil to moze bedzie z nami juz za 4 mce. Yay!

marta epletre

Od: Pon paź 17, 2011 16:14

Post » Pon paź 17, 2011 22:00 Re: CHCIALABYM ADOPTOWAC KOTA

Marto,
adopcji Pimpusi nie prowadzę akurat ja ale Anna61, Kicia nie jest w Warszawie a w Pabianicach a więc blisko Łodzi, no i jest w bardzo dramatycznej sytuacji, bo niewidoma na ulicy :( Myślę, że Ania spróbowałaby wszystko zorganizować jeśli rozważałabyś sprawę adopcji Kici, z tymczasowaniem włącznie. W tej chwili po prostu nie daje rady mając dużą ilość Kotów u siebie, finansowo również, ale to na pewno jest do dogadania. Jeśli chciałabyś zamienić z nią kilka słów, to odezwij się do niej na pw.

Niech któryś Kot będzie szczęśliwy :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro paź 19, 2011 19:27 Re: CHCIALABYM ADOPTOWAC KOTA

Marto, a może ktoś z Twoich znajomych też by zechciał jakiegoś adoptować?
Bo u nas coraz mniej tych dobrych ludzi...
MARGO

MARGO

Od: Pt lip 23, 2004 19:39

[poprzednia]