Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katebush pisze:dzieki mahob. Sprawdzilam skład na stronie i jest to beta glukan jakis tamWiec podalam jej i jest lepiej. W zasadzie to juz chyba nie kicha, a przynajmniej jej na tym nie przylapalam
![]()
![]()
Widac po niej ze czuje sie zdecydowanie lepiej, bo zaczely jej do glowy przychodzic szalenstwa
Za to dzis rano Misiu kichnął 2 razy
Tez mu podalam beta glukan tak na wszelki wypadek i bedziemy obserwowac jak sie sytuacja rozwinie.
mahob pisze:katebush pisze:dzieki mahob. Sprawdzilam skład na stronie i jest to beta glukan jakis tamWiec podalam jej i jest lepiej. W zasadzie to juz chyba nie kicha, a przynajmniej jej na tym nie przylapalam
![]()
![]()
Widac po niej ze czuje sie zdecydowanie lepiej, bo zaczely jej do glowy przychodzic szalenstwa
Za to dzis rano Misiu kichnął 2 razy
Tez mu podalam beta glukan tak na wszelki wypadek i bedziemy obserwowac jak sie sytuacja rozwinie.
![]()
![]()
Mój Czester też już odzyskał głos
katebush pisze:ja nie wiem czy ktos rzucil jakis urok na moje kotuchy, ale powoli mi rece opadajaJak jedno sie konczy, to zaraz wychodzi nastepny problem Jeszcze Misiu nie wyzdrowial, a Tosi zrobil sie smierdzacy ropien
Jak tak dalej pojdzie, to bede musiala jakis kredyt wziasc na podreperowanie zdrowia moich kotuchow
J.D. pisze:katebush pisze:ja nie wiem czy ktos rzucil jakis urok na moje kotuchy, ale powoli mi rece opadajaJak jedno sie konczy, to zaraz wychodzi nastepny problem Jeszcze Misiu nie wyzdrowial, a Tosi zrobil sie smierdzacy ropien
Jak tak dalej pojdzie, to bede musiala jakis kredyt wziasc na podreperowanie zdrowia moich kotuchow
nie masz pojęcia jak to jest jak masz stado kotów i jeden po drugim zaczynają chorowaćidzie się pochlastać
miszelina pisze:Dobrze, że zauważyłaś wcześnie i szybko zareagowałaś. A ta narośl przeszkadza mu przy jedzeniu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości