MELANIA chce zostać jedynaczką. Bardzo potrzebny DT!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 14, 2011 22:00 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Witamy Stukot :D
mam nadzieje, ze fajnie bylo, a teraz zdrowiej :ok:
Ma pewno Mela zmienila sie, moze dasz rade za niedlugo wstawic jej nowe fotki. A tak w ogole wszystkie kociaki masz swietne i sliczne.
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pt paź 14, 2011 22:06 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Czekamy na zdjęcia bohaterki :1luvu:
Jak z ogłoszeniami to nie mam pojęcia ale znając "forumowe życie" ktoś pomoże :D Tak dużo robisz dla tych kociastych... I wszystkie takie piękne i szczęślie.
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Pt paź 14, 2011 22:16 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Jasne, że będą nowe zdjęcia :ok:
Dziś zrobiłam wszystkim kociastym nowe fotki bo niektóre już powyrastały.Czworaczki i Bunia może jeszcze dziś pojawią się na stronie schroniska.Nie ode mnie to zależy, inna wolontariuszka się tym zajmuje.Ja robię tylko zdjęcia i opisy a Magda wstawia na stronę.Melania pozuje do zdjęć tylko jak podaję jedzenie, jak nie mam nic w rękach chce się tylko miziać i wali nosem w obiektyw :ryk:
Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy mi kibicują i dzięki, którym otrzymałam tak dużą pomoc i wsparcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

stukot

Od: Wto wrz 13, 2011 21:43

Post » Pt paź 14, 2011 22:31 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Widokówka dla kotx2 :D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

stukot

Post » Pon paź 17, 2011 19:51 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Dziewczyny! Z czworaczkami bardzo źle! Dziś rano były osowiałe i nie jadły.Pojechałam do weta.Podał pastę na robaki.Z godziny na godzinę jest gorzej, biegunka, wymioty, leca przez ręce,żygają robakami i pianą,unikają ciepłego legowiska na poduszce elektrycznej.Wychodzą z niego i rozchodzą się po kociarni w ciemne i zimne kąty.Lecę do apteki po glukoze.Co jeszcze mam zrobić????????????? Co im się stało???????????
Obrazek

stukot

Post » Pon paź 17, 2011 19:52 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

stukot pisze:Widokówka dla kotx2 :D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

piekne to :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon paź 17, 2011 19:53 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

stukot pisze:Dziewczyny! Z czworaczkami bardzo źle! Dziś rano były osowiałe i nie jadły.Pojechałam do weta.Podał pastę na robaki.Z godziny na godzinę jest gorzej, biegunka, wymioty, leca przez ręce,żygają robakami i pianą,unikają ciepłego legowiska na poduszce elektrycznej.Wychodzą z niego i rozchodzą się po kociarni w ciemne i zimne kąty.Lecę do apteki po glukoze.Co jeszcze mam zrobić????????????? Co im się stało???????????

o rany 8O podnosze :!: pomocy

kotx2

Post » Pon paź 17, 2011 19:54 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

stukot pisze:Dziewczyny! Z czworaczkami bardzo źle! Dziś rano były osowiałe i nie jadły.Pojechałam do weta.Podał pastę na robaki.Z godziny na godzinę jest gorzej, biegunka, wymioty, leca przez ręce,żygają robakami i pianą,unikają ciepłego legowiska na poduszce elektrycznej.Wychodzą z niego i rozchodzą się po kociarni w ciemne i zimne kąty.Lecę do apteki po glukoze.Co jeszcze mam zrobić????????????? Co im się stało???????????

Podrzucę, może ktoś coś poradzi. Ja niestety nie mam pojęcia co robić :( , mogę tylko trzymać kciuki za maluchy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pon paź 17, 2011 19:55 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

O rany....

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon paź 17, 2011 19:56 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

:!: :roll:

kotx2

Post » Pon paź 17, 2011 20:00 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Nowy wątek trzeba założyć to na pewno ktoś pomoże. Moje przypuszczenia to że przez taką ilość robali (tak na polski chłopski rozum). ale co i jak działać to pojęcia nie mam. wieczór jest kurcze a wet by się przydał :(
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Post » Pon paź 17, 2011 20:13 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

Dzwoniłam do weta.Mówi, że obumierajace robaki uwalniaja toksyny.W dużej ilości zagrażające życiu.Jeden już mi leci przez ręce
Obrazek

stukot

Post » Pon paź 17, 2011 20:16 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

8O wlasnie zajrzalam...
Mam nadzieje, ze przejda ten kryzys...
Nie wiem co radzic, Stukot trzymaj sie
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon paź 17, 2011 20:17 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

stukot pisze:Dzwoniłam do weta.Mówi, że obumierajace robaki uwalniaja toksyny.W dużej ilości zagrażające życiu.Jeden już mi leci przez ręce

:( o rany kompletnie nie wiem co poradzić,tyle ze mozesz załozyc osobny watek,moze ktos pomoze

kotx2

Post » Pon paź 17, 2011 20:19 Re: Melania błaga o pomoc! Zdjęcia już nie drastyczne- pięknieje

stukot pisze:Dzwoniłam do weta.Mówi, że obumierajace robaki uwalniaja toksyny.W dużej ilości zagrażające życiu.Jeden już mi leci przez ręce

To teraz tylko czekanie pozostaje :cry: będzie dobrze. muszą dać radę

Arabella26

[poprzednia][następna]