1.- Komplecik z fantastycznych przezroczystych crackli, prosty, lśniący, śliczny. W kolczykach oprócz crackli brokatowe metalowe kulki. Długość bransoletki 20 cm, długość kolczyków 4 cm, cena 12 zł.

2.- Wypasiony komplet z czarnych pereł, z prostymi rurkami i żłobionymi kulkami, długość naszyjnika- obroży 35 cm + 6,5 cm łańcuszka przedłużającego, długość bransoletki 19 cm + 6,5 cm łańcuszka, długość kolczyków 5 cm, cena 25 zł.

3.- Malutkie czerwone brokatowe i metalowe ażurowe kulki, długość kolczyków 2,5 cm, cena 7 zł.

4.- Czarodziejski komplecik z czerwonych crackli i metalowych sprężyn, prześliczny, długość bransoletki 20 cm, długość kolczyków 4 cm, cena 15 zł.

sprzedane patkazal

5.- Komplet z żółto białych crackli, prosty i bardzo atrakcyjny, długość naszyjnika- obroży 37 cm + 9,5 cm łańcuszka przedłużającego, długość bransoletki 20 cm, cena 15 zl.

6.- Kolczyki z płaskimi prostokątnymi opalitami i tęczowymi kryształkami, na srebrnej lince jubilerskiej, długość 7,5 cm, cena 8 zł.

7.- Proste kolczyki z porcelanowych niebiesko czarnych kostek, długość 3,5 cm, cena 7 zł.

8.- Przepiękny komplet z turkusowych crackli, kulek z czystego szkła i metalowych brokatowych, na lince jubilerskiej turkusowego koloru, długość naszyjnika 44 cm, zapięcie na federing, długość bransoletki 20 cm + łańcuszek przedłużający, długość kolczyków 4 cm, cena 25 zł.

sprzedane Dorota Wojciechowska

.

9.- Białe perełki na sztyftach, prześlicznie wyglądają, prostota i elegancja, długość 6 cm, cena 10 zł.

sprzedane patkazal

10.- Kremowo żółte perłowe baryłki, z czarnymi metalowymi kulkami, długość bransoletki 19 cm + łańcuszek przedłużający, długość kolczyków 6 cm, cena 15 zł.

11.- Tych kolczyków zrobiłam dwie pary, bo moja córka sie w nich zakochała...naprawdę są bardzo ładne, nie wiedziałam, że tak pięknie wygladają perły na białej lince jubilerskiej, a w uszach fantastycznie...długość 8 cm, cena 10 zł.

sprzedane patkazal

12.- Piękny komplet z dużych szklanych owalnych kamieni w kolorze oliwkowym, z ażurowymi kulkami, i giętymi rurkami, dla amatorów wielkości i uroku...długość naszyjnika 50 cm, długość bransoletki 17 cm + łańcuszek przedłużajacy, długość kolczyków 9 cm- na życzenie mogę skrócić- cena 30 zł.

13.- Bransoletka z czerwono czarnych baryłkowatych crackli, piękny kolor, głęboki, długość 20,5 cm, cena 10 zł.