» Pon paź 17, 2011 15:55
PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY DLA MLODEJ KOTKI
Witam, pisze bo potrzebuje pomocy w znalezieniu domu tymczasowego dla kotki,ktora wzielam z ulicy.Kotka byla w ciazy i spala pod samochodami caly dzien na golej ziemi pod moimi oknami,jak widac nie miala swojego miejsca,nie wiem skad sie tu wziela,sama pchala sie do bramy i weszla do mnie do domu,zal mi jej bylo wiec ja wpuscilam,w sobote zostala usunieta ciaza ktora byla juz zaawansowana(dwa tyg.przed porodem)z kotka obecnie jest wszystko wporzadku jest zdrowa,grzeczna i widac ze chce do ludzi,niestety ja nie mam jej gdzie trzymac,mam ja zamknietą w malej komorce w ktorej jest bardzo zimno,kotka miauczy i chce wyjsc,dluzej jej tak trzymac nie moge,serce mi sie kraje jak na nia tak patrze,trzeba ja oswoic,aby ja oddac do adopcji u mnie jest to niemozliwe,moze znajdzie sie gdzies jakies miejsce dla niej,u mnie zdziczeje a to raczej nie o to chodzi,mysle ze szybko sie zaadoptuje tylko musi byc z ludzmi,a nie zamknieta bo to sie mija z celem.Z checia pomoge w szukaniu domku dla niej,mysle ze ma troche ponad rok.Nie chce jej wypuszczac bo sobie nie poradzi,znowu bedzie spac na ulicy,a tu dzieciaki ja ganialy i psy.Prosze pomozcie mi znalezc jakies miejsce dla niej.Pozdrawiam Erjene.Wroclaw.
Ostatnio edytowano Pon paź 17, 2011 17:55 przez
erjene, łącznie edytowano 1 raz