Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
penelope20 pisze:Byliśmy u weta. Powiedział że to prawdopodobnie dziąsła, bolą kotka bo zmienia zęby. Jak u nich był to podobno jadł i to sporo, wzięłam tą samą saszetkę kitikata co jadł u nich i niestety u mnie dalej nie chce. Czy to możliwe że przez dziąsła by również nie pił? dalej się martwię...Dostał jakiś zastrzyk przeciw zapalny za 37zł i teraz nie mogę go zaszczepić przez 2tyg.
penelope20 pisze:![]()
Kasiu jak wstawić zdjęcie bo z img mi nie wyszło? Dla wszystkich ciekawych jak wygląda Riko link daje
[http://imageshack.us/photo/my-images/90/img0333i.jpg/] . Ma bardzo krótką szyjkę i długie łapki.
MalgWroclaw pisze:A jak Ty się czujesz, bo zdaje się wszyscy zapomnieli o wypadku
kasztanowa7 pisze:Ja dziś pierwszy dzień w pnowej pracy... uffff, trzymajcie za mnie kciuki przynajmniej do końca tygodnia, bo mam duuużo rzeczy do ogarnięcia
MalgWroclaw pisze:kasztanowa7 pisze:Ja dziś pierwszy dzień w pnowej pracy... uffff, trzymajcie za mnie kciuki przynajmniej do końca tygodnia, bo mam duuużo rzeczy do ogarnięcia
Trzymamy zawsze, nie tylko w tym tygodniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 809 gości