Proszę bardzo. To jedno z moich ulubionych zdjęć. Najpiękniejszy uśmiech świata...k.lecznar pisze:AAAA nie umiem obrazków kopiować a to najpiękniejszy Zezowaty Bezzębny Koci uśmiech na świecie a ta Kocia Mozaika to arcydzieło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wpadnę. Z przyjemnościąkussad pisze:Haniu przy okazji zapraszamy do nas. Bardzo uaktywniłam się w ostatnim miesiącu i wklejam różne zdjęcia!
A proszę bardzoBeasia pisze:poproszę jeszcze zdjęcie od pyszcznej strony
I tak Ci go nie dam, to mój łajdakk.lecznar pisze:TO NIE ŁOBUZŁAJZA
TYLKO PIĘKNY
CUDNY
SŁODKI
I ORZEKAJĄCY
MANIUŚ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hanelka pisze:A proszę bardzoBeasia pisze:poproszę jeszcze zdjęcie od pyszcznej strony
Kardamon się nie kładzie. On składa swe boskie ciało. Z lekkim roztargnieniem i w miejscach dosyć przypadkowych. Wyrósł na wspaniałego kota. Jest okazały. Szczupły i nie jakiś ogromny, ale taki pełnokoci. Chciałam powiedzieć dystyngowany, ale zagalopowałabym sięZachował całą swoją rudopokraczność i to dodaje mu niebywałego uroku. I radziecki motorek, który mu kiedyś wmontowano pracuje absolutnie bez zarzutu.
Został moją pierwszą pomocą medyczną. Zwłaszcza przy podawaniu zastrzyków pilnie asystuje. A to sprawdza czy igła jest wystarczająco cienka, czy leku jest tyle, ile trzeba; a to zabawia delikwenta, żeby odwrócić jego uwagę lub dodać animuszu. Nigdy nie zgadnę, dlaczego go jeszcze nie zamordowałam...![]()
Może dlatego, że jest cudnym, niezastąpionym antydepresantem.![]()
I jeszcze usmażę sobie dwie pieczenie i zaspokoję wielbicielkę szarej gadziny...![]()
![]()
Mój łobuz, łajdak i drań. Śnieżny Tygrys.
VVu pisze:Tą sprawą zajęły się wspólnie 3 fundacje: Azylu KOCI ŚWIAT, Bezpieczna Przystań i ARGOS (prowadząca Koterię).
Tu jest link do wydarzenia na Facebooku (przepraszam, wiem, że nie wszyscy mają konta, ale sprawa MEGAPILNA...):
http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 2399155897
hanelka pisze:Bardzo pilna i dramatyczna sprawa. Udostępniajcie, proszę, kto może.VVu pisze:Tą sprawą zajęły się wspólnie 3 fundacje: Azylu KOCI ŚWIAT, Bezpieczna Przystań i ARGOS (prowadząca Koterię).
Tu jest link do wydarzenia na Facebooku (przepraszam, wiem, że nie wszyscy mają konta, ale sprawa MEGAPILNA...):
http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 2399155897
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości