Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze::mrgreen: mam zaplanowane jeszcze ogladanie Waszej starowki ,Marysiu innym razem hehe podlaczymy ten prundHalinka ale ja ze skarbonki nie odchodze tylko jade z wrocka do domu
halinka1403 pisze:Witam wszystkich![]()
Chce sie podzielić dobrą wiadomością.Moja tymczaska Tosia nie ma FIP-a ,ani żadnej innej francy![]()
Po dwóch tygodniach koszmarnej niepewnosci,wreszcie ulga.
Gibutkowa pisze:A ja się walnęłam młotkiem w palec i mam krwiaka
MaryLux pisze:Moja QQ dziś rano pawikowała. Niby się zdarza, ale... Ona zawsze jest uważna z pawikowaniem, dziś nawet się nie odwróciła od miski, z której akurat jadła. Gdybym nie zareagowała w porę, pawik zlądowałby w jedzeniu...
Hanulka pisze:MaryLux pisze:Moja QQ dziś rano pawikowała. Niby się zdarza, ale... Ona zawsze jest uważna z pawikowaniem, dziś nawet się nie odwróciła od miski, z której akurat jadła. Gdybym nie zareagowała w porę, pawik zlądowałby w jedzeniu...
coś poważnego? mój Franio pawikuje dość często..ale do michy jeszcze mu sie nie zdarzyło.. w buty i owszem
Hanulka pisze:to może coś ją podrażniło.. jak włosy to ok, lepiej wydalić... a to były tzw. pełne wymioty, czy tylko "zwrot"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: evasteward, fruzelina, Google [Bot] i 709 gości