Moje kociarstwo ma non stop włączone radio gdy mnie nie ma - proponuję muzykę klasyczną, podobno bardzo lubianą w świecie kotów
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Najważniejsze to zacząć od cichszych dźwięków, a nie od razu hajda na całego Tak to jest mieszkać na wsi - cisza, spokój, a potem wychodzą nieucywilizowane dzikusy
tak,dałam im na cicho najpierw-za kilka dni zrobię im wieczór clubbingu-ciekawe czy Ciumol zatańczy
ale Mozart to jest myśl-wzrośnie im współczynnik inteligencji
no i jeszcze wieści z wczoraj-Kamil w poniedziałek zerwał z dziewczyną i pocieszał się, a jakże-naszym winem i siedział u nas wczoraj do nocy i słuchał , jak pilny student, wykładu mojego TŻ-ta o winach...oczywiście wykład był połączony z degustacją.. .. ale stąd wniosek że niestety nie odwiedzi już Sznycelka ale myślę że Sznycelkowi już teraz nikt poza jego nowymi Dużymi nie jest potrzebny do szczęścia..
Znaczy się że wet Kamil jest "do wzięcia" ? Erin - MILCZ!!!!
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Zaczęło się od przytulanek i pewnie tak już będzie długi, jak najdłuższy wspólny czas...
Potem chwila na zorientowanie się w nowej sytuacji i obejrzenie z grubsza mieszkania
Bonius, bądź szczęsliwy, kocurku!!!
Marzenia11 pisze:Znaczy się że wet Kamil jest "do wzięcia" ? Erin - MILCZ!!!!
Eee Marzenia, miej wzgląd na moje uszy, pilsss Ja nic nie mówiłam
A Boniek super wygląda z Panią
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
...bo wiesz..dla Ciebie wszystko-przezwyciężę nawet swoją ostatnio odczuwaną niechęć do imprez a rzeczywiście-miałabyś faceta który przynajmniej lubi koty
Kamil wczoraj powiedział że nic na siłę-nie bedzie teraz szukał a pozostawia wszystko losowi..więc wszystko jest możliwe : a podobno poszło o to że dziewczyna nie chciała go puścić do Indii - a poznał ją przecież już jak dawno miał ten wyjazd z kumplami zaplanowany-kobiety są jednak zaborcze i często przez to tracą..
myślę że Bono-Lucky ma dziś dzień w objęciach Dużej i to jest dla niego spełnienie marzeń..
No proszę, a Marzenia do mnie wąty jakieś miała Ale w sumie, może nic straconego ... gdzie dwie się biją ... hehehe
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jest BOMBA! Czasami się bawi w ciuciubabkę ale ja go zawołam to się odzywa a chwile po tym przychodzi się pomiziać.Robi do kuwety i apetyt dopisuje. jest boski i przyjacielski ja na te dwa dni ze mną w nowym miejscu. Jak on pięknie mruczy... "