playbunny71 pisze:powinni... mozna tez szukac w hurtowniach kosmetycznych i fryzjerskich
Ok, dzięki - zapytam swojej fryzjerki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
playbunny71 pisze:powinni... mozna tez szukac w hurtowniach kosmetycznych i fryzjerskich
jozefina1970 pisze:playbunny71 pisze:ja mam do sterylizowania transorterka aerodesin 2000 to taki preparat ktory stosuje sie np. w szpitalach on zabija wszystkie zarazki i bakterie pryska sie nim i zostawia do wyschniecia. polecam !
Wielkie dzięki! Gdzie ja to mogę nabyć? W medycznym sklepie by mieli?
skwareek pisze:Jakoś żyję. Męża nie ma, jest więc cisza i spokój, tylko ja i kot. Zaczęłam chodzić na jogę i nawet mi się podoba. Poza tym mam mega bałagan w domu i bardzo mi się nie chce sprzątać
.
Bolkowo jak ja bym chciała mieć kogoś za Wielką Wodą, może by mi zieloną kartę zasponsorował. No ale jak zwykle wszyscy mają kogoś w Stanach tylko nie ja.
pomponmama pisze:Może ja jestem nienormalna, ale mnie tu dobrze i nie zamieniła bym się ani na Kanadę, ani na USA, ani na inne Wyspy Kanaryjskie. Tu jest mój dom
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 105 gości