Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 14, 2011 22:32 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Dropsik zrobił się strasznie przytulasty i popłakuje w boksie domagając sie głasków :wink:
Sabinka już nie rozrabia, widać że musi sie gorzej czuć, wypędzlowałam jej uszka - ma brzydką wydzielinkę.
Paulinkę zostawiłam w boksie, gdyż tam czuje się najbezpieczniej - siedząc na szafie nawet do miski boi się podejść :?
Alfa nadal bardzo zakatarzona, ale nie przeszkadz jej to w zabawach z braciszkiem :D
Z kolei Biedroneczek bardzo cieszy się wychodząc z boksu na dyżurze i biega za piłkami, o ile Longer mu w tym nie przeszkadza...

FREDZIA pojechała do domku!!! Spisałam z Państwem umowę adopcyjną i umówiliśmy się na zwrot kontenerka. Nowej Pani Fredzi bardzo podobały się Nasze Kociaki i najchętnej zabraliby jeszcze jednego kotka :P
Książeczka Fredzi została w Chatce - do uzupełnienia info o sterylce.

Na zdrowej: nowe maluchy przeurocze i strasznie milusińskie :1luvu:
Zuzia ma nadal brzydkie oczko - oczka Gremlinków przemyte.
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pt paź 14, 2011 22:38 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Dzięki Ewa :D no to Twoja pierwsza adopcja :ok:
z Sabinką koniecznie trzeba jechać do weta, nie wiem czy da radę ktoś jutro podjechać :?: byłoby dobrze bo infekcja w uchu może się coraz bardziej rozwijać :( ja mogłabym najwcześniej z nią podjechać w poniedziałek po południu.
W poniedziałek trzeba jechać do Lupusa na kontrolę z Longerem - nie wiem Marta i Arek dacie radę podjechać :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 14, 2011 22:38 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Bardzo było sympatycznie i miło na dzisiejszym spotkaniu. :D Żałuję tylko że nie mogłam :piwa: za spotkanie. Nadrabiam teraz :ryk:

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Pt paź 14, 2011 22:43 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

I jeszcze jedno: Państwo adoptujący Fredkę obdarowali Chatkę puszkami z mokrym jedzonkiem (w szafie) oraz sporą ilością suchego (na blacie kwarantanny) - to takie miłe!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pt paź 14, 2011 22:43 Re: proszę nie pisać zakładam nowy wątek

Oż kurde dziewczyny Beatka, Marta i Agata co za zapał do dyżurów :mrgreen: a nie dałoby się rady Was sklonować :mrgreen:
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 17.10.-23.10.2011 r.
17.10. pon. rano Beatka wie. Agata
18.10. wt. rano Marta wie. Ewa
19.10. śr. rano Beatka wie MaraS.
20.10. czw.rano Marta wie. Teresa
21.10. piat rano Beatka wie. Ewa
22.10. sob. rano brak wie. brak
23.10. niedz. rano Dorotka wie. Agata

terenia1

Post » Pt paź 14, 2011 22:45 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

AGATA mich pisze:Bardzo było sympatycznie i miło na dzisiejszym spotkaniu. :D Żałuję tylko że nie mogłam :piwa: za spotkanie. Nadrabiam teraz :ryk:

No ja też nadrabiam :ryk: i właśnie mnie po przemyśleniach olśniło i zaraz napiszę propozycję co i jak - a chyba nas olśniło jednocześniz Beatką - no nie wiem Beatka czy Ty tez coś nadrabiasz :mrgreen:

terenia1

Post » Pt paź 14, 2011 22:47 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

terenia1 pisze:
AGATA mich pisze:Bardzo było sympatycznie i miło na dzisiejszym spotkaniu. :D Żałuję tylko że nie mogłam :piwa: za spotkanie. Nadrabiam teraz :ryk:

No ja też nadrabiam :ryk: i właśnie mnie po przemyśleniach olśniło i zaraz napiszę propozycję co i jak - a chyba nas olśniło jednocześniz Beatką - no nie wiem Beatka czy Ty tez coś nadrabiasz :mrgreen:

no ze mnie to chyba właśnie wyparowało :piwa:

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt paź 14, 2011 22:48 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Pojadę jutro z Sabinką do weta.

AGATA mich

Post » Pt paź 14, 2011 22:48 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Tereniu jutro postaram sie pojechac z Sabinka do Lupusa,(nie wiesz czy ma książeczke?), poniedziałek mamy zajęty i nie możemy niestety.
ARO

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt paź 14, 2011 22:51 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Za nowy domek Fredki :piwa: i żeby byłam w nim szczęsliwa :1luvu:

AGATA mich

Post » Pt paź 14, 2011 22:52 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Czy ktoś może był dziś z Pędzlem z dziąsłami do kontroli (bo chyba dziś miał miec kontrolę?)
ARO

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt paź 14, 2011 22:53 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

The Szops pisze:Tereniu jutro postaram sie pojechac z Sabinka do Lupusa,(nie wiesz czy ma książeczke?), poniedziałek mamy zajęty i nie możemy niestety.
ARO

Dzięki wielkie Agata się post wcześniej zadeklarowała na wyjazd z Sabinką do weta :) to może niech już jedzie :wink: to ja w takim bądź razie postaram się podjechać z Longerem w poniedziałek do weta.

terenia1

Post » Pt paź 14, 2011 22:55 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

CZy na kontrolę z Longerem można tam jechać rano w pon.? Jak tak to mogę rano jechać

AGATA mich

Post » Pt paź 14, 2011 22:56 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

The Szops pisze:Czy ktoś może był dziś z Pędzlem z dziąsłami do kontroli (bo chyba dziś miał miec kontrolę?)
ARO

tak,Pędzel dziś miał mieć kontrolę.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt paź 14, 2011 22:58 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Rodzinka rudych czyli Zyta, Alfa i Arni sa pod moja opieka mam nad nimi stala kontrole wszystko jest napisane na str.87 o dziszejszej wizycie, a ze furczy to furczy na razie na to nic nie poradzimy trzeba czekac nie da sie tyle czasu szpikowac kociaka antybiotykiem.
Wiem wszystko bo jestem codziennie.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

[poprzednia][następna]