kalair pisze:Ja tam nie wiem, wzbudzilas moje watpliwosci!![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ja tam nie wiem, wzbudzilas moje watpliwosci!![]()
kocurzyca41 pisze:No mam strzykawki i igiełki i słuchawki,ciśnieniomierz i co tam jeszcze chcecie.Safol z Kitkiem to mają fajnie,mogą się pobawić,bo mnie to tylko Milka całuje,a ja się opędzam bo dwie dziewczyny to tak nie halo.Dzidzia.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No mam strzykawki i igiełki i słuchawki,ciśnieniomierz i co tam jeszcze chcecie.Safol z Kitkiem to mają fajnie,mogą się pobawić,bo mnie to tylko Milka całuje,a ja się opędzam bo dwie dziewczyny to tak nie halo.Dzidzia.
Dzidziu, to chodz tez do nas! Ale masz faaaajne zabawki!!Bedzie zabawa!
![]()
kalair pisze:Dzidziu, to chodz tez do nas! Ale masz faaaajne zabawki!!Bedzie zabawa!
![]()
kalair pisze:To ja te chce!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No mam strzykawki i igiełki i słuchawki,ciśnieniomierz i co tam jeszcze chcecie.Safol z Kitkiem to mają fajnie,mogą się pobawić,bo mnie to tylko Milka całuje,a ja się opędzam bo dwie dziewczyny to tak nie halo.Dzidzia.
Dzidziu, to chodz tez do nas! Ale masz faaaajne zabawki!!Bedzie zabawa!
![]()
Ciociu do Ciebie tak daleko,że może na gwiazdkę bym doszła.Albo śnieg by mnie gdzie po drodze przysypał.
Caragh pisze:kalair pisze:Dzidziu, to chodz tez do nas! Ale masz faaaajne zabawki!!Bedzie zabawa!
![]()
Igiełki i zabawa?Niee no
kocurzyca41 pisze:Ciociu do Ciebie tak daleko,że może na gwiazdkę bym doszła.Albo śnieg by mnie gdzie po drodze przysypał.
Caragh pisze:kalair pisze:To ja te chce!
Wszystkie trzy możecie przyjechać![]()
![]()
kalair pisze:Mozna Duzych pokluc...
Caragh pisze:kalair pisze:Mozna Duzych pokluc...
Jak tą Dużą jesteś TYMnhie by Safol ani Kitek nie pokłuli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 447 gości