Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:hidi pisze:Byłam rano na dyzurze- kochane koteczki![]()
Ira bardzo ładnie zjadła, ale jest nieswoja. Groszek (Groszka?) wariatuncio- wszystko w boksie rozwalone- energia go rozpiera. Czy byl odrobacznay? mam polowke milbemaxu, moge jej podac, to jest do 4 kilo, choc dla malucha moze jeszcze pol z plowki?
Co z czarna "dziczka" z gory- kiedy w koncu wroci na wolnoscOna jest jak oswojona kotka- obawiam sie, ze mioze miec problemy zeby na nowo sie przystosowac do zycia na wolnosci, zwlaszcza, ze trafila do nas latem,a wroci zima
![]()
Lora miala ladne kupki i nieladne kupki w kuwecie, czyli wciaz pol na pol. ale pewnie jest lepiej.
Hidi a Lora dostaje jakie jedzonko?Weterynaryjne czy takie kociarniane?Lorę od wtorku próbuję przestwaić na normalne jedzenie oby sie udało bo bankrut mi na tarczy wybije![]()
A Ira była szczepiona?
filcowasova pisze:porównałam i w sumie nawet sporo taniej niż RC
hidi pisze:mar_tika pisze:hidi pisze:Byłam rano na dyzurze- kochane koteczki![]()
Ira bardzo ładnie zjadła, ale jest nieswoja. Groszek (Groszka?) wariatuncio- wszystko w boksie rozwalone- energia go rozpiera. Czy byl odrobacznay? mam polowke milbemaxu, moge jej podac, to jest do 4 kilo, choc dla malucha moze jeszcze pol z plowki?
Co z czarna "dziczka" z gory- kiedy w koncu wroci na wolnoscOna jest jak oswojona kotka- obawiam sie, ze mioze miec problemy zeby na nowo sie przystosowac do zycia na wolnosci, zwlaszcza, ze trafila do nas latem,a wroci zima
![]()
Lora miala ladne kupki i nieladne kupki w kuwecie, czyli wciaz pol na pol. ale pewnie jest lepiej.
Hidi a Lora dostaje jakie jedzonko?Weterynaryjne czy takie kociarniane?Lorę od wtorku próbuję przestwaić na normalne jedzenie oby sie udało bo bankrut mi na tarczy wybije![]()
A Ira była szczepiona?
Ja dałam dziś Lorze mokry intestinal, ale suchego nie bylo, to ma zwykle dla maluchow... co do Iry to nie wiem
MIKUŚ pisze:Hidi co do czarnej kocicy to prawdopodobnie zostanie z Nami do adopcji. Nie wyrzucę jej po tak długim pobycie, tym bardziej że nie ma gdzie wracaćMoże najwyżej wrócić do Warszawy i spać na betonie - chodnikach
A że nie jest dzikim dzikiem to dajemy jej szansę
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 463 gości