czuje się jak bardzo pożądane legowisko

Moderator: Estraven

jeszcze nie duży, ale już nie mały. potwornie zabawnie to wygląda w sumie.
  jeszcze nie duży, ale już nie mały. potwornie zabawnie to wygląda w sumie. pluskwa odmawia jedzenia bez karmela, z karmelem wpiernicza aż miło
 pluskwa odmawia jedzenia bez karmela, z karmelem wpiernicza aż miło   

Kocuria pisze:a jakby się kto zastanawiał, co u truskawki:
pilnuje komputera...

)
 ) karmel: nagle zaczął okropnie przeżywać podróże autobusem
 karmel: nagle zaczął okropnie przeżywać podróże autobusem   miauczy, jęczy, trzęsie się, sapie, wierci, marudzi, panikuje, co się stało z moim stoickim w obliczu armageddonu kotem?
  miauczy, jęczy, trzęsie się, sapie, wierci, marudzi, panikuje, co się stało z moim stoickim w obliczu armageddonu kotem? 
  a on ma na mnie focha jak stąd do kanady
 a on ma na mnie focha jak stąd do kanady   
  piórek ma tak książkowe wyniki moczu, że bardziej książkowo się nie da. dostałam polecenie spróbować nawrócić go na urinary so, podawać calma, odizolować od karmela, poeksperymentować z różnymi żwirkami i próbować więcej zabawiać i dopieszczać. problem jest ewidentnie behawioralny.
 piórek ma tak książkowe wyniki moczu, że bardziej książkowo się nie da. dostałam polecenie spróbować nawrócić go na urinary so, podawać calma, odizolować od karmela, poeksperymentować z różnymi żwirkami i próbować więcej zabawiać i dopieszczać. problem jest ewidentnie behawioralny. po długim weekendzie, czyli w drugiej połowie przyszłego tygodnia, na kilka dni.
  po długim weekendzie, czyli w drugiej połowie przyszłego tygodnia, na kilka dni. pluskwa nie posiada kręgosłupa
 pluskwa nie posiada kręgosłupa   polegiwuje w tak absurdalnych pozach, że człowiek się boi jej dotknąć żeby nie usłyszeć chrupnięcia
  polegiwuje w tak absurdalnych pozach, że człowiek się boi jej dotknąć żeby nie usłyszeć chrupnięcia   a poza tym na jej froncie cicho i nudno.
  a poza tym na jej froncie cicho i nudno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości