Pomocy potrzebuje również taka długowłosa śnieżynka, a właściwie śnieżynek.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
To link do fotki na FB. A tu link do wątku:
viewtopic.php?f=13&t=134131
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Jak te dwie koteczki białe?
Szalony Kot pisze:No, to się cieszę.
Bo je "dolepiłam" do naszego wątku białych kotów szukających DT na facebooku
adzi pisze:...
Śnieżynek jest zjawiskowy![]()
"Czarny Kot, Biały Kot" to dwa cudowne, domowe kocurki pilnie szukają kochającego i troskliwego domu. Filmowe kocurki są przepiękne. Czarny Kot - ma zabawny biały półwąsik, Biały Kot - jest zjawiskowy. Cały jest śnieżno biały, oczy ma dwukolorowe - jedno żółte, drugie niebieskie. Kocurki pilnie potrzebują odpowiedzialnego i troskliwego domu, który uchroni je przed schroniskową rzeczywistością. Kocurki straciły swój dom tydzień temu, gdyż ich opiekunka została zabrana do domu opieki. "Czarny Kot, Biały Kot" wychowywały się od małego razem, są ze sobą ogromnie związane i poszukują domu w duecie.
Oba kocurki (2-3lata) są wykastrwane, zaszczepione,odrobaczone, mają swoje książeczki zdrowia. Nauczone są czystości, korzystania z kuwety i drapaka.
Kocurki przebywają w biurze Schroniska "Promyk" (58 522-37-80, http://www.schroniskopromyk.pl, biuro@schroniskopromyk.pl)
One czekają , nie daj im stracić nadzieji !
Gajuli pisze:Co u pięknej Nebraski? Nadal bez domku? Jaka jest w stosunku do innych kotów i ludziów?
adzi pisze:Gajuli pisze:Co u pięknej Nebraski? Nadal bez domku? Jaka jest w stosunku do innych kotów i ludziów?
Nebraska chyba w pojechała do DS, ale nie jestem pewna. Dopytam DT.
Kotika - myślałam, że Aga M. zaalarmowała również CiebieJechałam wczoraj do Promyka , żeby przy okazji obfocić tę śnieżynkę z kolegą.
Hel. straszne zimno ostatnio chyba dziś przymrozek będzie , dowiadywałam się w Promyku o budki, bo przydałaby się 1-2 na blaszance dodatkowe i na pewno tam przy garażach, bo koty tak ok 8 śpią w otwartym blaszaku bez budki ani niczego innego. Powiedzieli mi że muszę mieć zgodę właściciela terenu (Blaszanka nie wiem czyja, teren tych działek z garażami jakiś dziadków, których nie wiedziałam od 2 miesięcy i nie mam do nich namiaru. Masz jakiś pomysł skąd budki wytrzasnąć tam ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 70 gości