"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 20:43 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Już godzinę przepycham się z Mrusiem przy robieniu ogłoszeń.
Jak już mam gotowe do zaakceptowania to ten durny kocur wsadza łapę na klawiaturę/skacze/kładzie się i ogłoszenie znika.
Wygłaskuję futrzaka, rzucam mysię do aportowania aż pada na dziób, wracam do ogłoszenia... Mruś wskakuje :evil: .
Za wolno to robię czy za szybko sierściuch odpoczywa?
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Czw paź 13, 2011 21:49 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

dorota13 pisze:Już godzinę przepycham się z Mrusiem przy robieniu ogłoszeń.
Jak już mam gotowe do zaakceptowania to ten durny kocur wsadza łapę na klawiaturę/skacze/kładzie się i ogłoszenie znika.
Wygłaskuję futrzaka, rzucam mysię do aportowania aż pada na dziób, wracam do ogłoszenia... Mruś wskakuje :evil: .

:mrgreen: :mrgreen: widzę że nie tylko ja mam problem z wskakiwaniem i wyrywaniem,no i wyłączaniem laptopa :twisted:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw paź 13, 2011 21:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

vailet pisze:

:mrgreen: :mrgreen: widzę że nie tylko ja mam problem z wskakiwaniem i wyrywaniem,no i wyłączaniem laptopa :twisted:

Robię aż :oops: 2 ogłoszenia w 2 godziny. Mruś robi to celowo bo chce żeby Laluś został z nami.
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Czw paź 13, 2011 21:56 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

dorota13 pisze:
vailet pisze:

Robię aż :oops: 2 ogłoszenia w 2 godziny. Mruś robi to celowo bo chce żeby Laluś został z nami.

A to cwana bestia :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt paź 14, 2011 9:02 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wczoraj mały potwór tymczasowy przebiegł mi po klawiaturze, jak podpierając powieki zapałkami próbowałam odpisać na ważnego mejla, i wyłączył komputer. A w nocy mały potwór ściągnął z haczyka ścierkę do naczyń a drugi potwór, większy, naszczał w nią :pig:
Tanio sprzedam kocią skórkę, kolor do wyboru, druga gratis!

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt paź 14, 2011 9:05 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

seidhee pisze:Wczoraj mały potwór tymczasowy przebiegł mi po klawiaturze, jak podpierając powieki zapałkami próbowałam odpisać na ważnego mejla, i wyłączył komputer. A w nocy mały potwór ściągnął z haczyka ścierkę do naczyń a drugi potwór, większy, naszczał w nią :pig:
Tanio sprzedam kocią skórkę, kolor do wyboru, druga gratis!

:lol: :ryk: :ryk: fajny tekst :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt paź 14, 2011 9:17 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Vailet rozumiem, że na skórkę reflektujesz? 8) Może być z kotem w środku.

seidhee

Post » Pt paź 14, 2011 9:23 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

seidhee pisze:Vailet rozumiem, że na skórkę reflektujesz? 8) Może być z kotem w środku.

:ryk: nie dziękuję,ani z kotem w środku,ani bez :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt paź 14, 2011 14:12 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ma ktoś patent na miskę z wodą?
Gnojek suwa miską po podłodze tak długo, aż wyleje wszystko. Mają 3 miski, z każdej kilka razy dziennie wylewa :evil:

Oferuję dla odmiany mokrą skórkę rasy pomorski łaciaty szop.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt paź 14, 2011 14:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ja mam michę wielką i ciężką, o taką: http://animalia.pl/produkt,14580,48,Tri ... 2apki.html - z niej się nie wylewa bo ciężko nawet przesunąć.

Pozostałe są mniejsze, ale też ceramiczne i też w takim kształcie - nie da się tego przewrócić. Czasem jakiś bardziej wodolubny egzemplarz się trafi, to babrze się w misce, ale nie wylewa ;)

seidhee

Post » Pt paź 14, 2011 14:21 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

seidhee pisze:Ja mam michę wielką i ciężką, o taką: http://animalia.pl/produkt,14580,48,Tri ... 2apki.html - z niej się nie wylewa bo ciężko nawet przesunąć.

Pozostałe są mniejsze, ale też ceramiczne i też w takim kształcie - nie da się tego przewrócić. Czasem jakiś bardziej wodolubny egzemplarz się trafi, to babrze się w misce, ale nie wylewa ;)

Fajna ta micha,ja mam coś takiego,ale do papu,czyli niska i mała :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt paź 14, 2011 14:37 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

seidhee pisze:Ja mam michę wielką i ciężką, o taką: http://animalia.pl/produkt,14580,48,Tri ... 2apki.html - z niej się nie wylewa bo ciężko nawet przesunąć.

Żeby nie wiem jak ciężka micha była, wybiera łapą wodę i chlapie na ścianę i podłogę i notorycznie topi w niej swoje zabawki. Miski mam ustawione na większej tacy, coby mi się podłoga od wody całkiem nie wywinęła na drugą stronę. Patentu na to nie mam...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt paź 14, 2011 14:43 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wszystkie potłukli :twisted:
Jestem w trakcie opracowywania patentu na miski z wylewką betonową... :roll:

issey32 pisze:

Żeby nie wiem jak ciężka micha była, wybiera łapą wodę i chlapie na ścianę i podłogę i notorycznie topi w niej swoje zabawki. Miski mam ustawione na większej tacy, coby mi się podłoga od wody całkiem nie wywinęła na drugą stronę. Patentu na to nie mam...

Nie szukaj... ciesz się, że nie tłucze :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt paź 14, 2011 14:44 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

jaaana, chyba musisz sie przyzwyczaic ... Moj kocur tez cyrki odstawia z miskami :roll:
Woda jest wiecznie powylewana, a miska na suche nawet chwile nie moze byc pusta, bo bedzie nia walic po calej kuchni, az w koncu na przedpokoj wyjedzie zebym ja zobaczyla ze MICHA JEST PUSTA i trzeba cos tam wrzucic. Nawet jak nie jest glodny, to zarcie musi byc, tak chyba dla spokoju ducha, bo ja wsypie a on wtedy sobie idzie zadowolony gdzies w mieszkanie zajac sie swoimi sprawami :twisted:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt paź 14, 2011 15:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

OKI pisze:Nie szukaj... ciesz się, że nie tłucze :mrgreen:

Nie tłucze, bo miski metalowe są...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

[poprzednia][następna]