Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ftb1 pisze:Witam więc piszę tutaj ponieważ 2 dni temu umarła moja kotka. Niestety złamała kręgosłup... mam poza nią jeszcze dwa inne koty które nie były z kotką spokrewnione. jeden był mały około poltora miesiąca a drugi około pół roku. Są to kotki podwórkowe lecz codziennie kilka razy kiedy je wołałam przychodziły do domu na zabawe ze mną i jedzonko... lecz po śmierci kotki zniknęły. Szukałam wszędzie garaże, szopa piwnica podwórko a ich nie ma... Co się mogło stać? czyżby przestraszyły się kici i gdzieś się schowały? proszę pomóżcie mi odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanie
ftb1 pisze:myslalam ze tu dostane jakas odpowiedz ale widac
nie. Ten poltoramiesieczny ze stara kotka siedzial a nie sam jak ktos napisal. Poprostu dziwi mnie fakt ze stara kotka umarla i tego samego dnia znikly pozostale dwa.
Bungo pisze: Nie napisałaś, w jaki sposob kotka złamała kręgosłup.
ftb1 pisze: A kotka na ogrodzeniu sie zawiesila i nie dalo sie jej pomoc.
ftb1 pisze:mają ciepły kąt kotki mają swoje miejsce w szopie. Ja bardzo chciałam mieć je w domu ale mam roczne dziecko ktore nie wie ze to jest istota zywa i mozna zrobic jej krzywde. nie wydaje mi sie ze zrobil to jakis człowiek kotka byla stara miala 16 lat i widocznie zle wymierzyla odleglosc. Bynajmniej tak to wyglądało. Pomyślałam, że w nocy przyszło jakieś zwierze( mieszkam na wsi i tutaj biegaja dziwne zwierzeta lisy itp ) i moze zatakowal dwa mniejsze a kotka w ucieczce niestety straciła życie:( wiem ze najbezpieczniejszy kot to kot mieszkajacy w domu ale nie mieszkam z 2 strony u siebie tylko u teściów i dla nich kot i pies maja miejsce na podwórzu. Nie mam za dużo do gadania a jeżeli przyszły tu same zaopiekowałam się nimi jak tylko potrafiłam dałam im ciepłe schronienie jedzenie bawiłąm się z nimi i co najważniejsze dałam im swoją miłość i tym bardziej jest mi teraz przykro, że wszystkie 3 zginęły ... Chociaż, mam jeszcze nadzieję, że się pojawią. Możę za bardzo je udomowiłam jak na koty które w zasadzie mieszkają na podwórzu ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości