Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 12, 2011 21:11 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

wolontariusz pisze:Bardzo jest mi przykro, że padają na forum domniemane oskarżenia, które w żadnym wypadku nie są prawdą.
Ja jestem od wczoraj w tym temacie, więc wiem jak cała sparawa wyglądała!!!

Sorry wolontariuszu, bo to ja pierwsza wyartykułowałam to co mi na mysl przyszlo, ale zawsze wszystko trzeba analizować :?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro paź 12, 2011 21:17 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Trzymam kciuki za resztę kotów, żeby sie znalazły.

Może to rzeczywiście gówniarzeria:(
A ze swojego doświadczenia napisze co mnie spotkało tydzień temu.
Wracałam z zakupów, obie ręce zajęte. Tuż przed blokiem podszedł do mnie przyzwoicie wygladający nastolatek pytajac o jakąś tam ulicę. Kiedy był juz wystarczająco blisko gwałtownie sięgnął do łańcuszka na mojej szyi, zerwał go i uciekł. W biały dzień o drugiej popołudniu. Na ławeczkach siedzieli ludzie a oni (kilka metrów dalej stał drugi) spokojnie uciekli mimo mojego wrzasku o złodziejach. Wszystko trwało kilka sekund.
Strasznie mi żal tego łańcuszka, bo nie tylko był ładny ale był pamiątką. I to mnie najbardziej złości, że dotykały go potem brudne łapy złodzieja.

Myślę, że w schronisku były podobnego typu indywidua.
Przyznaję, że takim nie życzę niczego dobrego i mam nadzieje, że ich zło do nich wróci.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro paź 12, 2011 21:20 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Ja zachaczę o Plazowego Rossmana rano :ok: i trochę przywiozę :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro paź 12, 2011 21:25 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

wolontariusz pisze:Marta - kociasty to młoda buraska - nie znam z imienia???? jak będziesz musisz samam zobaczyć!!!!

Tereniu - wszystko co przychodzi do schronu musi być zapisane w zeszycie Darowizn - najlepiej jakby przy Tobie wpisali w zeszyt i od razu trafio to na kociarnię.

Cholerka jezeli to młoda cała preguska z białą kropeczką na szyi to ta buraska co siedział
a jakiś czas temu w szpitaliku w klacie nad Rayanem.
Cholerka pominęłam ją bo na ma jej ksiązeczki na adopcjach :|
Czyli zwiało nie 13 tylko 14 kotów.
W tym odnaleziono 4 szt.Szukamy nadal 10 kociastych:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro paź 12, 2011 21:29 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Dorota Wojciechowska pisze:Ja zachaczę o Plazowego Rossmana rano :ok: i trochę przywiozę :D

Dorotka tylko mi nie wykup zapasów w Rossmanie :wink: bo ja tam podjadę po południu.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 12, 2011 21:35 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

terenia1 pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Ja zachaczę o Plazowego Rossmana rano :ok: i trochę przywiozę :D

Dorotka tylko mi nie wykup zapasów w Rossmanie :wink: bo ja tam podjadę po południu.

Eee spoko ja wypłate mam pod koniec miesiąca i dysponuje nią tylko ze 2 - 3 dni :mrgreen: a później na oparach jadę :twisted:
Ale coby ci nie wchodzic w drogę matko to kupie w Rossmanie na Modrzejowskiej, dla mnie to ta sama droga :lol:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw paź 13, 2011 7:00 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Chyba mój post został przeoczony. Czy mam dzis podjechac do schroniska pomóc szukać kotów? jesli tak, to proszę o wiadomość. mam czas dopołudnia.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Czw paź 13, 2011 7:17 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Jak mozesz to podjedz kazda para rak się przyda dzięki.. Piotrek już jedzie do Warszawy

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw paź 13, 2011 8:08 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Moge oczywiście, tylko najlepiej, zeby ktoś tam był z Was, bo się nie znam.
Dorota Wociechowaka napisała, że bedzie na godz. 10. To może też tak podjadę. Jesli nie będzie, to mam pracownikowi powiedzieć, ze przyjechałam szukać kotów?

Jaaga

Post » Czw paź 13, 2011 11:45 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Zapasy zawiezione i wpisane do zeszytu dawowiz.
Jest zgrzewka Wchiskasa puszki pare Kitikata i 40 rossmanowskich pasztetów dla maluchów.

Super że udała sie choć kilka odnaleźć.
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw paź 13, 2011 12:56 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Jak poszukiwania? Trzymam kciuki :ok:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw paź 13, 2011 14:34 Forum

Ja dzisiaj nic nie znalazlam. Chodzilam cicialam siedzialam w lasku i nic. Wymyzialam tylko schroniskoty, zawiozlam 50 sasz Whinstona i sucha Royala dla wrazliwych
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw paź 13, 2011 17:13 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Dorota Wojciechowska pisze:
wolontariusz pisze:Bardzo jest mi przykro, że padają na forum domniemane oskarżenia, które w żadnym wypadku nie są prawdą.
Ja jestem od wczoraj w tym temacie, więc wiem jak cała sparawa wyglądała!!!

Sorry wolontariuszu, bo to ja pierwsza wyartykułowałam to co mi na mysl przyszlo, ale zawsze wszystko trzeba analizować :?

Mój TŻ który jest typowym psiarzem :evil: stwierdził, że KOTY miały w tym swój udział :ryk:
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw paź 13, 2011 17:28 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Dziś Magda zabiera do siebie na stałę Piracika ,no i dowiedziałam się od Piotra że Ślepaczek pojechał 8O A do mnie taki fajny domek o niego dzwonił z ogloszeń z allegro.No cóż trzeba trzymać kciuki żeby udało mu się i dożył w nowym domku sedziwego wieku :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw paź 13, 2011 17:49 Re: Schronisko Sosnowiec - KrakVet głosowanie - pomóżcie

Chciałam zapytać czy ktos tu nie byłby zainteresowany zakupem 5 kg Baby Cat RC za 100 zł? Najtaniej wychodzi 10 kg. Na polowę dla moich tymczasików miałabym pieniądze z bazarku, ale na cały worek nie nazbiera się. Do tego chca jeść mokry, więc zamówiłabym też szalki i najchętniej kupiłabym je z kimś na pół, 14 szalek po 100g kosztuje 62 zł.

Dudus niestety nie toleruje szalek z Rossmana, a malusia buraska, która jest u mojej mamy dostała biegunki po puszce Hillsa.
Może znajdzie się ktoś, kto chce rozpuszczać swojego tymczaska :lol: ?

Jaaga

[poprzednia][następna]