Emi odeszła[*]8.12.2011r. to już 2 miesiące bez Emi :(:(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 12, 2011 18:55 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Ania i jej Nitro pisze:Cudowna koteczka, bardzo mnie wzrusza, kiedy piszesz, ze lubi sie bawic zabawkami na sznureczku :D

A może byś miała ochotę to na żywo zobaczyć , naprawdę warto :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 12, 2011 19:09 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Justa, pewnie ze tak, bardzo chetnie wymizialabym Emi, tyle ze ja teraz kawalek od Polski jestem i w kraju bede dopiero na poczatku listopada... :roll:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Śro paź 12, 2011 20:19 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Emi ,malutka nie daj się dzielna dziewczynko :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro paź 12, 2011 21:31 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

ona jest... przeslodka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i tak niesamowicie piekna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro paź 12, 2011 21:57 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Justa&Zwierzaki pisze:
Ania i jej Nitro pisze:Cudowna koteczka, bardzo mnie wzrusza, kiedy piszesz, ze lubi sie bawic zabawkami na sznureczku :D

A może byś miała ochotę to na żywo zobaczyć , naprawdę warto :lol:

Polecam ,polecam można zobaczyć słodziutką Emi pobawić się z nią koralikami ,posmyrać po brzusiu :D ,można zobaczyć przekochanego Ozziego ,który manifestuje swoją miłość od progu,można dostać buziaka od księciunia Eustaszka, można
porozrabiać ze Smykiem ,można poprzytulać się z Mikusiem, można....... się po prostu w nich zakochać :D
Anna Kubica

Post » Śro paź 12, 2011 22:21 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

No to poszukiwane zakochane w Tyskich Mruczkach domki chętne do adopcji któregoś Justowego kociaka :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw paź 13, 2011 7:10 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Powiedzcie mi, bo kompletnie się na tym nie znam, a bardzo mocno trzymam kciuki za Emi, jaka jest szansa, że ona będzie chodzić (nie powłucząc nogami), można wogóle na to liczyć? Koty mnie zadziwiają swoją wytrwałością i siłą ducha! :kotek: uwielbiam je!

Pierwsze zdjęcia Emi z powykręcanymi nóżkami są straszne, w tym sensie, że od razu robi się wielkie oczy, otwiera gębę i mówi się "o Boże". Ale kolejne zdjęcia, gdzie bawi się myszką na sznurku są przesłodkie i wygląda jak łasica :D+

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Czw paź 13, 2011 12:13 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

nie ma czucia glebokiego niestety co moze swiadczyc o przerwanym rdzeniu kregowym :roll:
Ale radzi sobie swietnie mimo to. Kocha sie bawic, jest pro ludzka bardzo.
Gdyby bylo czucie glebokie-tak jak w przypadku Eustachego-bylaby szansa spora na to, zeby kicia byla w miare sprawna tak jak Eustachy. Czasem mam wrazenie, ze ona sobie nie zdaje sprawy z tego, jak powazny jest jej stan, tak bardzo chce zyc i cieszy sie zyciem, ze nie zwraca uwagi na swoja niepelnosprawnosc. :ok: :1luvu:
Natomiast odparzenia ladnie sie goja :)
Ostatnio edytowano Czw paź 13, 2011 15:17 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Post » Czw paź 13, 2011 15:16 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

AntoninaBandzioras pisze:Koty mnie zadziwiają swoją wytrwałością i siłą ducha! :kotek: uwielbiam je!

no przeciez za to je kochamy :1luvu:
Moze chcialabys poznac te mala slodycz osobiscie? :1luvu: Z Siemianowic do Tychow nie jest daleko...

Kociara82

Post » Czw paź 13, 2011 16:09 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Kociara82 pisze:nie ma czucia glebokiego niestety co moze swiadczyc o przerwanym rdzeniu kregowym :roll:
Gdyby bylo czucie glebokie-tak jak w przypadku Eustachego-bylaby szansa spora na to, zeby kicia byla w miare sprawna tak jak Eustachy. Czasem mam wrazenie, ze ona sobie nie zdaje sprawy z tego, jak powazny jest jej stan, tak bardzo chce zyc i cieszy sie zyciem, ze nie zwraca uwagi na swoja niepelnosprawnosc. :ok: :1luvu:
Natomiast odparzenia ladnie sie goja :)

Zgadzam się ,to tylko człowiek patrząc na niepełnosprytne :wink: zwierzę kiwa z politowaniem głową, a takie zwierzątko jak tylko nie cierpi bólu ,pragnie żyć ,cieszyć się życiem bo każde istnienie ma sens.
Kibicuje Emi z całego serca :1luvu:
Anna Kubica

Post » Czw paź 13, 2011 17:22 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

To, że kot nie ma czucia głębokiego, nie znaczy, że nie może być szczęśliwy.
Koty nie znają pojęcia "niepełnosprawny". Nie oceniają siebie w tych kategoriach.

Dwa z kotów ze zdjęcia są "niepełnosprawne". Czy ktoś zgadnie które?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw paź 13, 2011 17:27 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

kamari pisze:To, że kot nie ma czucia głębokiego, nie znaczy, że nie może być szczęśliwy.
Koty nie znają pojęcia "niepełnosprawny". Nie oceniają siebie w tych kategoriach.

Obrazek

Jakie sliczne zdjecie, jak do albumu rodzinnego :D :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw paź 13, 2011 18:05 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

CO ZA FOTA :!: Same różowe noski :1luvu: oszalałam :ryk:
Ja nie widzę żadnych "niepełnosprawnych" kotów na tym zdjęciu :roll:

obecna

Od: Wto sty 18, 2011 16:23

Post » Czw paź 13, 2011 20:14 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Ania i jej Nitro pisze:
kamari pisze:To, że kot nie ma czucia głębokiego, nie znaczy, że nie może być szczęśliwy.

Obrazek

Jakie sliczne zdjecie, jak do albumu rodzinnego :D :1luvu:

albo na pocztówkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
strzelam ,dwa na górze?ale obstawiam,ze żaden z nich
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw paź 13, 2011 21:31 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Kociara82 pisze:
AntoninaBandzioras pisze:Koty mnie zadziwiają swoją wytrwałością i siłą ducha! :kotek: uwielbiam je!

no przeciez za to je kochamy :1luvu:
Moze chcialabys poznac te mala slodycz osobiscie? :1luvu: Z Siemianowic do Tychow nie jest daleko...

Oj chciałabym, chciała ale wiadomo jak to jest z czasem :/ ....

Kociara82 pisze:nie ma czucia glebokiego niestety co moze swiadczyc o przerwanym rdzeniu kregowym :roll:

Czyli będzie ciągnąc za sobą nóżki? Czy to bezpieczne, w takim sensie czy nie może zrobić sobie krzywdy tym, np. otarcia? Dopytuje się bo nigdy nie widziałam takiego kota ale wierze, że ona ma to kompletnie gdzieś i jak to kociaka interesuje tylko zabawa i dobre jedzonko. Tak jak moje szkarby.

Dlaczego wam wychodzą zdjęcia kotów takie ładne, a mnie nie? Czyżby moje koty były niefotogeniczne?! Często wychodzą na zdjęciach jakby były wkurzone...

ObrazekObrazek

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

[poprzednia][następna]