Ania i jej Nitro pisze:Cudowna koteczka, bardzo mnie wzrusza, kiedy piszesz, ze lubi sie bawic zabawkami na sznureczku
A może byś miała ochotę to na żywo zobaczyć , naprawdę warto

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Cudowna koteczka, bardzo mnie wzrusza, kiedy piszesz, ze lubi sie bawic zabawkami na sznureczku
Justa&Zwierzaki pisze:Ania i jej Nitro pisze:Cudowna koteczka, bardzo mnie wzrusza, kiedy piszesz, ze lubi sie bawic zabawkami na sznureczku
A może byś miała ochotę to na żywo zobaczyć , naprawdę warto
AntoninaBandzioras pisze:Koty mnie zadziwiają swoją wytrwałością i siłą ducha!uwielbiam je!
Kociara82 pisze:nie ma czucia glebokiego niestety co moze swiadczyc o przerwanym rdzeniu kregowym
Ale radzi sobie swietnie mimo to. Kocha sie bawic, jest pro ludzka bardzo.
Gdyby bylo czucie glebokie-tak jak w przypadku Eustachego-bylaby szansa spora na to, zeby kicia byla w miare sprawna tak jak Eustachy. Czasem mam wrazenie, ze ona sobie nie zdaje sprawy z tego, jak powazny jest jej stan, tak bardzo chce zyc i cieszy sie zyciem, ze nie zwraca uwagi na swoja niepelnosprawnosc.![]()
Natomiast odparzenia ladnie sie goja
kamari pisze:To, że kot nie ma czucia głębokiego, nie znaczy, że nie może być szczęśliwy.
Koty nie znają pojęcia "niepełnosprawny". Nie oceniają siebie w tych kategoriach.
Dwa z kotów ze zdjęcia są "niepełnosprawne". Czy ktoś zgadnie które?
Ania i jej Nitro pisze:kamari pisze:To, że kot nie ma czucia głębokiego, nie znaczy, że nie może być szczęśliwy.
Koty nie znają pojęcia "niepełnosprawny". Nie oceniają siebie w tych kategoriach.
Dwa z kotów ze zdjęcia są "niepełnosprawne". Czy ktoś zgadnie które?
Jakie sliczne zdjecie, jak do albumu rodzinnego![]()
Kociara82 pisze:AntoninaBandzioras pisze:Koty mnie zadziwiają swoją wytrwałością i siłą ducha!uwielbiam je!
no przeciez za to je kochamy![]()
Moze chcialabys poznac te mala slodycz osobiscie?Z Siemianowic do Tychow nie jest daleko...
Kociara82 pisze:nie ma czucia glebokiego niestety co moze swiadczyc o przerwanym rdzeniu kregowym
Ale radzi sobie swietnie mimo to. Kocha sie bawic, jest pro ludzka bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 39 gości